Show

Komentari 0

Koncert Brausa i Frke u znak sjećanja na Nušu Marović

Koncert Brausa i Frke u znak sjećanja na Nušu Marović

Legendarna hrvatska manekenka preminula je 2010. u svom domu u Parizu. Nuša Marović u 70-oj je godini izgubila bitku s rakom. Profinjeni stil i ukus njegovala je do kraja života

U predivnoj crkvici sv. Nikole na otoku Lopudu održan je koncert Ronalda Brausa i Alberta Frke u znak sjećanja na Nušu Marović koja je prerano preminula na današnji dan prije 7 godina.

Na koncertu, koji je okupio brojnu publiku, bila je i Zvončica Vučković, inače Nušina kolegica, a Ronaldova dugogodišnja kolegica.

Legendarna hrvatska manekenka preminula je 2010. u svom domu u Parizu. Nuša Marović u 70-oj je godini izgubila bitku s rakom. Profinjeni stil i ukus njegovala je do kraja života jer ih je stekla u vrijeme kad su manekenke hodale s arhitektima i ljudima od ukusa, a ne s nogometašima i izbrijanim agresivnim poduzetničkim facama. 

U Pariz ju je odveo rad za slavnog Guya Larocha. U 42. godini manekenski je posao zamijenila menadžerskim, a taj biranjem modela za butike. Svojim je odlaskom ostavila sjećanje na slavno doba mode u kojem je ona imala zasluženi status top modela.

Najčitaniji članci