Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Koncert Indexi i prijatelji opet raspjevao dvoranu Lisinski

Indexi su jedan od najpopularnijih bandova ovih prostora u povijesti, iako su snimili samo dva studijska albuma, 'Modra rijeka', 1978. i 'Kameni cvjetovi', 1999.

Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
2 komentara

U zagrebačkoj je dvorani Vatroslava Lisnskog održan tradicionalni koncert ‘Indexi i prijatelji - Da sam ja netko'. Publika je pjevala hitove legendarnog sarajevskog banda koje su izvodili Željko Bebek, Dado Topić, Boris Novković, Massimo, Giuliano i Goran Karan koji je i vodio priredbu, te mnogi drugi.

U postavi Indexa svirali su nekadašnji članovi -  Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin,Kornelije Kovač, Peco Petej, Miroslav Šaranović i Muris Varajić.  I na ovom se koncertu posvećenom Indexima na pozornici pojavila pjesnikinja Maja Perfiljeva, koja je napisala neke od najznačajnijih hitova Indexa kao i pjesmu ‘Da sam ja netko’, ‘Sanjam’ i ‘Balada’. Redateljica filma ‘Ti mene nosiš’, Ivona Juka, na koncertu je najavila i svoju novu dramsku seriju nazvanu po hitu Indexa, "Da sam ja netko".

Koncert je završen zajedničkom izvedbom hita 'Ti si mi bila  naj,naj'. Podsjetimo, Indexi su jedan od najpopularnijih bandova ovih prostora u povijesti, iako su u cijeloj karijeri snimili samo dva studijska albuma, ‘Modra rijeka’, 1978. i  ‘Kameni cvjetovi’, 1999.. Pjevač i simbol banda, Davorin Popović, umro je 2001. godine.

Naši partneri pišu
Message