Obavijesti

Show

Komentari 2

Koncert Indexi i prijatelji opet raspjevao dvoranu Lisinski

Koncert Indexi i prijatelji opet raspjevao dvoranu Lisinski
12

Indexi su jedan od najpopularnijih bandova ovih prostora u povijesti, iako su snimili samo dva studijska albuma, 'Modra rijeka', 1978. i 'Kameni cvjetovi', 1999.

VIDEO

U zagrebačkoj je dvorani Vatroslava Lisnskog održan tradicionalni koncert ‘Indexi i prijatelji - Da sam ja netko'. Publika je pjevala hitove legendarnog sarajevskog banda koje su izvodili Željko Bebek, Dado Topić, Boris Novković, Massimo, Giuliano i Goran Karan koji je i vodio priredbu, te mnogi drugi.

U postavi Indexa svirali su nekadašnji članovi -  Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin,Kornelije Kovač, Peco Petej, Miroslav Šaranović i Muris Varajić.  I na ovom se koncertu posvećenom Indexima na pozornici pojavila pjesnikinja Maja Perfiljeva, koja je napisala neke od najznačajnijih hitova Indexa kao i pjesmu ‘Da sam ja netko’, ‘Sanjam’ i ‘Balada’. Redateljica filma ‘Ti mene nosiš’, Ivona Juka, na koncertu je najavila i svoju novu dramsku seriju nazvanu po hitu Indexa, "Da sam ja netko".

Koncert je završen zajedničkom izvedbom hita 'Ti si mi bila  naj,naj'. Podsjetimo, Indexi su jedan od najpopularnijih bandova ovih prostora u povijesti, iako su u cijeloj karijeri snimili samo dva studijska albuma, ‘Modra rijeka’, 1978. i  ‘Kameni cvjetovi’, 1999.. Pjevač i simbol banda, Davorin Popović, umro je 2001. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu