Show

Komentari 3

Konstrakta otputovala u Torino, ispratili ju brojni obožavatelji

Konstrakta otputovala u Torino, ispratili ju brojni obožavatelji

Za ovu posebnu prigodu odjenula je bijele hlače, košulju te starke iste boje, a cijelu ovu kombinaciju upotpunila je kaputom iste boje. No, bijele boje kao da nije bilo dovoljno pa je ispraćena i u bijelom automobilu

Srpska pjevačica Ana Đurić Konstrakta (43) otputovala je na izbor za pjesmu Eurovizije u Torino. Njezin ispraćaj, sudeći po fotografijama, održan je u predvorju RTS-a (Radio televizije Srbija) pred brojnim obožavateljima te javnim osobama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispraćaj Konstrakte održan je u četvrtak u 13 sati u predvorju RTS-a, a za ovogodišnju predstavnicu Srbije na Eurosongu postavljen je i crveni tepih. Dočekali su je brojni obožavatelji, ali i neka javna lica koja su joj uručila buket bijelih ruža.

Održala je nastup s pjesmom 'In Corpore Sano' i to, naravno, s lavorom te četvero pomoćnika.

Uručena joj je nacionalna zastava kao simbol želje da u najboljem svijetlu prikaže kulturu Srbije na ovom prestižnom natjecanju. 

Konstrakta je bijele ruže podijelila najmlađim obožavateljima ispred RTS-a. Dočekali su je s malenim zastavama Srbije te papirima kako bi im udijelila i pokoji autogram.

Za ovu posebnu prigodu odjenula je bijele hlače, košulju te starke iste boje, a cijelu ovu kombinaciju upotpunila je kaputom, naravno, iste boje. No, bijele boje kao da nije bilo dovoljno. Naime, Konstrakta je čak ispraćena u bijelom automobilu.

Podsjetimo, Konstrakti je za potrebe nastupa na Eurosongu dopremljen bijeli par popularnih borosana koje se proizvode jedino u Hrvatskoj.

Trebala bi nastupiti druge polufinalne večeri, 12. svibnja, kada će nastupiti i predstavnici Finske, Izraela, Azerbajdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Cipra, Irske, Sjeverne Makedonije, Estonije, Rumunjske, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske i Češke. Finale Eurosonga održat će se 14. svibnja u Torinu.