Show

Komentari 0

Kontroverzni Joe Exotic dobio kostim, a PETA poslala poruku

Kontroverzni Joe Exotic dobio kostim, a PETA poslala poruku

Na odjeći je prekriženo 'king' i dopisano 'killer', što pokazuje jasan stav koji ova udruga za zaštitu životinja želi promovirati kad je u pitanju odnos vlasnika zooloških vrtova i životinja koje drže zaključane

U krajnje bizarnoj i iznimno popularnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' naveliko se pričalo posljednjih tjedana u sveopćoj izolaciji, a publika diljem svijeta nije skrivala šokiranost viđenim. Hvaljena dokumentarna serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova s egzotičnim životinjama u SAD-u i udruge za zaštitu životinja, prevođenu izvjesnom Carole Baskin. Iako osuđen za pokušaj ubojstva, glavni protagonist serijala kod mnogih je izazvao simpatije zbog svog osebujnog stava i izgleda.

POGLEDAJTE TRAILER SERIJE: 

Kako bi tome stala na kraj, Udruga za zaštitu životinja PETA odlučila je podsjetiti ljude kako je riječ o osuđeniku koji 'guli' zatvorsku kaznu te da je s pravom iza rešetaka. Do Halloweena je gotovo pola godine, no čini se da im se žurilo pa su već sad za prednarudžbe otvorili kostim Exotica.

Na svojim stranicama navode kako će se potencijalno vrlo popularna maska sljedeće Noći vještica prodavati za 160 dolara (oko 1100 kuna), a uključuje periku u obliku nezaboravne fudbalerke, brčiće, plišanog tigra, zatvorske rešetke i narančasto zatvoreničko odijelo.

Na odjeći je prekriženo 'king' i dopisano 'killer', što pokazuje jasan stav koji ova udruga za zaštitu životinja želi promovirati kad je u pitanju odnos vlasnika zooloških vrtova i životinja koje u njima drže u nezadovoljavajućim uvjetima, a sve je, smatraju, jasno dokumentirano u Netflixovoj hit seriji. 

Najčitaniji članci