Obavijesti

Show

Komentari 124

Korak do pobjede: Hrvatica u finalu američkog Masterchefa

Korak do pobjede: Hrvatica u finalu američkog Masterchefa
4

Nataša Crnjac (26) kulinarskim umijećem eliminirala je čak 98 konkurenata i zadivila šefa Gordona Ramsaya. U američku verziju showa prijavila se u travnju

VIDEO

Prvo jelo napravila sam s 15 godina. Sve o kuhanju naučila sam od oca koji se rodio u Hrvatskoj. On mi je najveći životni uzor, kaže Nataša Crnjac.

U američku verziju kultnog kulinarskog showa “MasterChef” prijavila se u travnju.

Prije toga kuhala je samo kod kuće i pisala kulinarski blog Frisky Mama, ali nije se bojala konkurencije. Nataša Crnjac (26), čija majka je Argentinka, a otac Hrvat, najstrožeg člana žirija, škotskog šefa Gordona Ramsaya (46), oduševila je spajanjem nespojivih namirnica.

- Obiteljsko naslijeđe najviše je utjecalo na moj stil kuhanja. Rodila sam se u Južnoafričkoj Republici, a u Ameriku sam došla kad mi je bilo devet godina. Volim spajati sve te kulture u kuhinji. Valjda sam zato i dogurala do finala - kaže Nataša. 

Zbog snimanja showa svaki tjedan je putovala iz San Diega u Los Angeles, dok su 16-mjesečnog sina Diega čuvali njezini roditelji. 
Natašin suprug, koji je već 12 godina časnik američke vojske, bio je cijelo vrijeme u misiji na Bliskom istoku. Vratio se krajem prošlog mjeseca i bodrit će je u finalu koje će se uskoro emitirati.

- Ljubav zbilja ide kroz želudac, a ja volim biti domaćica, dobra majka i supruga. Obitelj mi je rijetko na okupu zbog muževa posla pa ne idemo u restorane, nego uživamo u toplini doma i mojim specijalitetima - izjavila je Nataša.

Za nagradu od 250.000 dolara borit će se protiv Talijana Lucea Manfea.

Luda za domaćom pizzom, a šparoge kombinira sa svime     

Nataša Crnjac ne podnosi američku južnjačku kuhinju jer joj je preteška, luda je za azijskim specijalitetima, a otac Hrvat kod kuće suši pršut i radi domaći kulen.

- Roditelji su me naučili da se hrana ne baca. Nikad nisam bila izbirljiva i nema namirnice koju ne volim. Nema mi većeg gušta od kuhanja od ostataka koje većina ljudi baca - otkriva kuharica amaterka. U egzotičnu kuhinju se zaljubila kad je sa suprugom bila na romantičnom odmoru u Tajlandu. Oduševili su je jaki začini koje je često koristila i u “MasterChefu”.

Mjesto u TV showu osigurali su joj domaći tortellini s ovčjim sirom u umaku od šafrana i zapečene rajčice. Šef Gordon Ramsay je u jednoj od emisija rekao kako ju je odmah izabrao za favoritkinju jer ga podsjeća na njega.

- Neustrašiva je,  borbena i oštra na jeziku. Ne čudi me što su je protivnici prozvali najvećom zlicom showa jer se ne boji konkurencije, a njima to ulijeva strah u kosti - kaže Ramsay.

Osim što će, ako pobijedi, vjerojatno otvoriti restoran na plaži u San Diegu, Nataša dio nagrade namjerava potrošiti i na putovanja. Željela bi, kaže, otići u Japan i Maroko te se usavršiti kod njihovih šefova kuhinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.