Obavijesti

Show

Komentari 5

Kotiga nakon dugo vremena na društvenim mrežama: Otkrio da je bolestan i našalio se sa Šuput

Kotiga nakon dugo vremena na društvenim mrežama: Otkrio da je bolestan i našalio se sa Šuput
2

Imam temperaturu pa ću biti jako kratak. Vidio sam vijest da je Bloom kršten, čestitao bih svima, i njemu i roditeljima, komentirao je Dean u videu koji je objavio na Instagramu

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) krstila je sinčića Blooma, a čestitke joj je uputio i lovac 'Potjere', Dean Kotiga (34). Kotiga je trenutačno bolestan, no to ga nije spriječilo da bude aktivan na svojim društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dean Kotiga | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 41 13:45

- Imam temperaturu pa ću biti jako kratak. Vidio sam vijest da je Bloom kršten, čestitao bih svima, i njemu i roditeljima. Nadam se da njegovi roditelji nisu propustili priliku da mu za krsno ime daju lijepo hrvatsko ime Cvjetko - komentirao je Dean u videu koji je objavio na Instagramu.


- Dragi mali slatki bebač, krstil' ja te bum, krsno ime nek' ti bude Cvjetko iako se zoveš Bloom. Sveti Florijan nek te čuva od svih zala, a i ja da ozdravim ako može, Bože hvala" dodao je lovac i nasmijao pratitelje - dodao je Kotiga i nasmijao pratitelje.

Kotiga u 'Potjeri' nije uspio stići natjecatelje pa predložio nešto nesvakidašnje: 'Zaslužili su...'
Kotiga u 'Potjeri' nije uspio stići natjecatelje pa  predložio nešto nesvakidašnje: 'Zaslužili su...'

Inače, Dean na Instagramu nije imao objavu od kolovoza 2021., no ovog je puta očito imao odličan povod za objavu videa. Početkom godine u kvizu 'Potjera' otkrio je sretnu vijest da je postao otac. 

- Moram iskoristiti priliku, Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac. Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske - rekao je Kotiga. Natjecatelji su se potom našalili su se kako je emisija pravi 'baby boom' i kako uspješno pomažu natalitetu Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PEDROM IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin