Show

Komentari 11

Kozmetičarka zvijezdama 'skidala' novac s kartica...

Kozmetičarka zvijezdama 'skidala' novac s kartica...

Njezine slavne klijentice su Jennifer Aniston, Halle Berry, Penelope Cruz te Anne Hathaway i Cher. Ona je uhićena i sutra treba svjedočiti na sudu...

Vlasnica salona za uljepšavanje Maria Gabriella Perez (51) uhićena je na Beverly Hillsu zbog sumnje kako je prevarila svoje slavne klijentice jer je koristila podatke s njihovih kreditnih kartica i potrošila nekoliko stotina tisuća dolara njihovog novca. Perez je optužena za prijevaru, a ukoliko bude osuđena mogla bi dobiti i do 25 godina zatvora. Neke od njjezinih slavnih klijentica su Jennifer Aniston, Halle Berry i Penelope Cruz. Prema izvješću, Perez je s kartice glumice Liv Tyler potrošila oko milijun i dvjesto tisuća kuna. Jedna od njezinih žrtava je i dizajnerica nakita Loree Rodkin, s čije je kartice skinula oko 380 tisuća kuna. Dizajnerica je istražiteljima otkrila da je Perez to napravila i klijenticama poput Jennifer Aniston i Anne Hathaway.
- Gabriella, tako si divna. Hvala ti za čaroliju koja čini moju kožu tako savršenom. Uvijek ću te voljeti - napisala je Halle Berry na internetskoj stranici njezina salona u svojoj posveti. Jennifer Aniston joj je zahvalila što je uvijek bila tako dobra prema njoj. U petak se očekuje njezino svjedočenje na sudu, dok je njezin odvjetnik rekao da će njegova klijentica biti oslobođena od svih optužbi.