Obavijesti

Show

Komentari 105

Kraj braka nakon četiri godine: Charles je i dalje s djecom u Engleskoj, a firma u blokadi...

Kraj braka nakon četiri godine: Charles je i dalje s djecom u Engleskoj, a firma u blokadi...
7

Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala, najviše joj se svidjelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osjećala

VIDEO

Da, istina je, u procesu smo razvoda, potvrdila je Ella Dvornik (32) da se razvodi od 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea (45) za časopis Story.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Poslovno carstvo elle dvornik 00:52

Influencericu i pjevačicu nazvali smo za komentar o krahu četverogodišnjeg braka, u kojem je par dobio dvoje djece, kćeri Balie i Lumi, ali je nismo uspjeli dobiti na mobitel. Njezina mama, udovica hrvatskog kralja funka Dine Dvornika, Danijela (56) odmah nam se javila.

Mama Dvornik ne zna ništa

- Nisam ništa čitala. Ne znam ništa, u vuko*ebini sam. Neću ništa sad komentirati pa na odmoru sam - rekla nam je nonšalantno Danijela dok se u pozadini čulo cvrkutanje cvrčaka s Brača.

Par se na društvenim mrežama više ne prati, a Charles je djecu nakon ljetovanja s bakom Danijelom odveo svojoj majci u Englesku. Glasine o razvodu pojavile su se u travnju ove godine nakon što je Ella, pod umjetničkim imenom Alterella, objavila prvi album ''Teška vremena za sanjare'', čiji je producent Arian Vuica. Na jednom prošlogodišnjem eventu, pjevačica i producent, koji je tad bio u dugogodišnjoj vezi s dizajnericom Magdom Kljenak, izgledali su jako blisko, pa se sve češće uz Elline priče o razvodu spominjao Arijan. Nazvali smo Arijana i pitali ga za njegov odnos s Ellom.

- Između nas nema ništa. Mi smo samo frendovi - rekao nam je ranije.

Bračni par Pierce je posljednji put viđen u javnosti kad je Ella pjevala ispod maske u RTL-ovu showu ''Masked Singer''.

- Brak je u biti kao poslovni ugovor gdje potpisuju da se neće zaje*ati do kraja života - govorila je svojedobno Ella.

Par se upoznao 2014. godine u Londonu. Zaruke su pale u Japanu i nakon zajedničkih pet godina vjenčali su se u Las Vegasu.

'Sve je počelo uz pivo...'

Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala, najviše joj se svidjelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osjećala.

- Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje, i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kad smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći - rekla je Ella.

Mama Danijela o razvodu Elle i zeta Charlesa: 'Ne znam ništa. Na odmoru sam u vuko*ebini...'
Mama Danijela o razvodu Elle i zeta Charlesa: 'Ne znam ništa. Na odmoru sam u vuko*ebini...'

O njihovu razvodu pisalo se i ranije ove godine, a glasinama je pridonio i komentar njezine majke Danijele, koja kaže kako joj se bliski ljudi nalaze u situacijama gdje je ''frajer manipulativan i cijeli dan razmišlja kako da ženi ogorča život''.

- Frajer ostavi ženu i nađe si drugu, sve je to okej, svatko ima pravo raditi što želi i ako nešto ne funkcionira, ne treba biti rob lošeg braka ili veze. Uvijek postoji manji postotak žena koje nađu drugog i ostave muža, u većini slučajeva je obrnuto. Pretpostavljam i da žene koje odlaze iz brakova žele biti slobodne i same, a muževi se uvijek moraju osloniti na neku drugu ženu, i tek kad uspostave sigurnu vezu s drugom, onda ostave prvu, ali takvi su... - započela je Danijela pa dodala:

- Nego frajer maltretira ženu s kojom ima djecu, ne voli je, ali bez obzira na to što ima drugu, maltretira prvu, zagorčava joj život, a na neki način i ta djeca ispaštaju. Ponekad treba pustiti neke stvari, ne možeš uvijek tražiti svu pravdu svijeta. A i sam znaš da snosiš dio krivice.

Postoji li tu neka poveznica s brakom Elle i Charlesa, samo će vrijeme pokazati.

Kako smo ranije pisali, Hrvaticu i Britanca, osim braka, veže i posao, pa smo tako provjerili stanje njihovih poslovnih pothvata. Influencerica ima obrt i dvije firme. Bračni par je 2016. pokrenuo tvrtku Manijak. Kako je Ella objasnila za Glas Slavonije, riječ je o prvom europskom inkubatoru koji okuplja influencere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Manijak je, prema podacima Poslovne Hrvatske, od 2018. do 2021. godine imao neto dobit oko 300.000 eura. Od 2021. firma ima dva zaposlenika s plaćom malo većom od 1000 eura. Ella je 2018. godine pokrenula obrt Cruella, a Charles je 2019. u Daruvaru osnovao firmu Experiment, koja se bavi proizvodnjom motornih vozila. Ellin obrt i zajednička tvrtka sa suprugom su u blokadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.