Obavijesti

Show

Komentari 252

Kraj ljubavi? Dolores i Dikan su se svađali jer je tulumarila

Kraj ljubavi? Dolores i Dikan su se svađali jer je tulumarila
8

Njihova veza posljednjih je mjeseci bila burna. Dikanu je smetalo što Dolores često izlazi. Ona se prijateljima žalila da je škrt i da joj daje 100 kuna džeparca na tjedan

VIDEO

Ne želim to potvrditi, ali ni demantirati, kratko je komentirao Josip Radeljak (69) nagađanja o njegovu prekidu s Dolores Lambašom (31). 


Dikan je prekjučer navodno žurno otišao u Split kako bi pokušao razgovarati s Dolores. Njezini prijatelji kažu kako im se već tjednima žalila da više nije sretna u toj vezi, a neki tvrde kako je glumica pronašla novog muškarca. Dikanovu stan na splitskim Mejama, u kojem je Dolores živjela posljednjih mjeseci jer ondje snima seriju “Ruža vjetrova”, već danima izgleda prazan. Nagađa se da se glumica preselila u unajmljeni stan. Lambaša, kao i Dikan nije htjela komentirati nagađanja o prekidu njihove trogodišnje veze.


- Trenutačno sam koncentrirana na kazališne, filmske i ostale projekte pa nemam vremena za komentiranje tračeva - napisala je Dolores u SMS-u.

Jednom je došla kući u šest sati, a Dikan ju je cijelu noć čekao

Otkako se Dolores preselila u Split, Radeljaka nisu često viđali u njegovu stanu na splitskim Mejama, a kad bi došao, njihovi susreti završali su čestim svađama. Glumica i biznismen, kažu prijatelji, počeli su se svađati kad se Dolores preselila u Split. Tako je jednom kući došla u šest sati, a Dikan ju je cijelu noć čekao. Čim je ušla u stan, počeli su se prepirati, a galama je odjekivala cijelom zgradom. Ona se navodno derala objašnjavajući mu kako je sve to dio njezina posla. Kako doznajemo od ljudi bliskih paru, sljedeća žestoka svađa bila je nešto prije božićnih blagdana. Lambaša i Radeljak su Božić i Novu godinu, nagađa se, proveli odvojeno.

On je na Badnjak viđen kako sam šeće centrom Zagreba, a Dolores je Novu godinu proslavila u Splitu na tulumu s društvom. Tada je prijatelje zabavljala pričom kako joj je dosta toga da bude bolničarka i kako ubuduće želi biti babysitterica. Dolores se u posljednje vrijeme često žalila kako joj je dečko škrt jer joj je davao samo 100 kuna džeparca na tjedan. 


U intervjuima koje je dala uoči Nove godine, Dolores ni jednom nije spomenula Dikana, nego si je u 2013. godini poželjela novu opremu za ribičiju. Ni Radeljakove bivše veze nisu završavale bez skandala. 
S bivšom suprugom Vlatkom Pokos godinama se povlačio na sudu nakon što ju je 2007. godine izbacio iz stana na Cvjetnom trgu optuživši je da mu je zlostavljala kćer Lanu (12). No sud ju je oslobodio optužbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin