Obavijesti

Show

Komentari 36

Kraj ljubavi Milijane i Milojka: 'Što će mi ona, ja bolje kuham'

Kraj ljubavi Milijane i Milojka: 'Što će mi ona, ja bolje kuham'
11

Milijana se samo smijulji. Stala je ispred Požgaja, a meni psuje sve po spisku. Ona misli da će ovo sve proći, a neće moći. Samo da izađem iz ovog pakla, žali se Milojko Božić, natjecatelj srpskog realityja 'Parovi'

VIDEO

Srpska reality zvijezda Milojko Božić (74) odlučio je ostaviti zaručnicu Milijanu Bogdanović (21) zbog njezinog prisnog odnosa sa sustanarom iz showa 'Parovi', Aleksandrom Požgajem (35), piše Kurir.rs. Žalio se Milojko sustanarki vile Vesni Rivas kako mu je dosta Milijanina ponašanja.

- Malo je dobre volje, malo nije. Ja sam joj rekao da je sa mnom završila. Ja sam to pustio. Osjećam se baš lijepo - odlučan je bio Milojko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Sustanarka Vesna mu je savjetovala da 'spasi' glavu. 

- Spašavaj se. Gadno mi je više s njom pričati - slaže se s njim prijateljica. 

- Požgaj će je ostaviti za dva, tri dana, a onda ću joj reći da ja i ona nemamo ništa. Što će mi?! Što da radim ja s njom?! I da odem u selo nemam s njom nikakve perspektive. Ona me uhvatila na foru, na moje godine... Što će mi Milijana, ja mogu sam jesti, bolje kuham od nje - žali se Milojko.

Dodaje da želi mirno živjeti svoj život i vratiti se djeci.

- Ona se samo smijulji. Stala je ispred Požgaja, a meni psuje sve po spisku. Govori mi da sam lud... Kako sam lud? Kad sam joj prvo bio pametan. Ona misli da će ovo sve proći, a neće moći. Samo da izađem iz ovog pakla - čvrst je bio Milojko.

Podsjetimo, sve je eskaliralo u nedjelju kada je Milojko ošamario svoju djevojku zbog flertovanja s Aleksandrom. Prizori nasilja nisu nesvakidašnji u vili, a sada je i dečko Milojko odlučio uzeti stvari u svoje ruke nakon što ga je Požgaj iznervirao.

Milijana je neutješno plakala: Milojka hitno odvezli u bolnicu
Milijana je neutješno plakala: Milojka hitno odvezli u bolnicu

- On je ludi, glupi Milojko! Ono što smo mi šaputali, ja i Milijana, to nikada nećete saznati. Milojko ne može znati, on je glupi Milojko - provocirao je Požgaj i krenuo poljubiti Milijanu, nakon čega je Milojko nasrnuo na njega, a zatim opalio šamar svojoj djevojci. 

- Što me zajeb****? Sram te bilo! - vikao je Milojko na Milijanu. Ostali stanari su uskočili kako bi razdvojili posvađani par. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu