Obavijesti

Show

Komentari 119

Kraj ljubavi Nikoline i Jovice: Sad ljubim novog frajera Luku

Kraj ljubavi Nikoline i Jovice: Sad ljubim novog frajera Luku
9

Gotovo je s Jovicom, konačno sam sretna, istaknula je bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu' Nikolina Cvek. Jovica tvrdi kako su to gluposti i da su u vezi

VIDEO

Jovica i ja više nismo skupa. On nije osoba za mene. Razlika u godinama je prevelika i baš me smeta njegovo ponašanje. Sad sam u vezi s drugim dečkom, rekla nam je Nikolina Cvek (26). Bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' prekinula je zaruke s Josipom Ćitarovićem Jovicom (34) i time opovrgnula Jovičine tvrdnje.

Naime, njezin sad već bivši zaručnik u nedjelju nam je izjavio da planiraju vjenčanje, a sad nam Nikolina tvrdi da Jovica sve to izmišlja.


- Jovica ne govori istinu. Novi dečko Luka (27) i ja zajedno smo oko mjesec dana. Inače, on je iz Pule. Vidimo se svaki dan i jako smo sretni zajedno - rekla je Nikolina. Zajedničku fotografiju novopečeni par još ne želi objaviti na društvenim mrežama jer, kako Nikolina kaže, drže do svoje privatnosti. Luka pjeva od djetinjstva i svira gitaru.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Luka i ja planiramo snimiti duet uskoro - otkrila nam je Nikolina, koja u subotu ima novi nastup. Ovaj put će razveseliti brojne obožavatelje u Petrinji.


- Nikolina se iznimno veseli tom nastupu i baš se posvetila pripremama - kaže Jovica. Na nogometni turnir kod bivše sudionice ‘Ljubavi na selu’ Sandre Škrinjar trebaju doći svi kandidati showa, a nakon turnira zabavljat će ih Nikolina. Međutim, kao i obično, zamolila je Jovicu da ne dolazi na ovaj nastup jer bi pravio probleme.

- Ona tvrdi da sam jako ljubomoran na nju, a zapravo je i ona ljubomorna na mene - tvrdi Jovica. Kaže kako mu je na koncertu u Špirovoj jami prišla djevojka, koju je Nikolina umalo fizički napala, želeći Jovicu sačuvati samo za sebe.

- Kad bih došao na koncert, onda bih, kao svaki drugi muškarac, želio braniti svoju curu, a Nikolina se toga boji jer ne želi da upadam u probleme - objašnjava Ćiritović, koji je s Nikolinom sanjao o dalekoj, zajedničkoj, budućnosti.

Koncert Nikoline Cvek, biv​še natjecateljice showa "Ljubav je na selu"


- Djeca i život s Nikolinom moja su najveća želja. Što će mi sav novac kad sam bez Nikoline? - kaže Jovica, koji je Nikolinu u showu zaprosio u svibnju ove godine. Njihova veza je od početka javnosti poznata po svađama

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

VIDI OVO! 11 najznačajnijih fotografija Modrićeve karijere.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'