Obavijesti

Show

Komentari 37

Kralja funka kremirat će u crvenom odijelu i cilindru

Kralja funka kremirat će  u crvenom odijelu i cilindru
5

Dr. Slavko Sakoman kaže da je pjevač bio jako depresivan, ali nikad nije govorio o suicidu. Htio je biti stari Dino ali postajao je sve više umorniji

VIDEO

Boris Dvornik, Dinin otac umro je prije šest mjeseci od posljedica moždanog udara. Dino (44) teško je prihvaćao njegovu smrt.
- Posljednjih mjeseci Dino je bio jako depresivan. Djelomično zbog smrti svog oca, a najviše ga je mučilo to što je osjećao da više nema energije, snage i inspiracije. Htio je biti stari Dino Dvornik, a on je postajao umoran, iscrpljen, gubio je motivaciju što je karakteristično za bivše ovisnike koji prijeđu 40.godinu života - govori njegov dugogodišnji liječnik, dr. Slavko Sakoman, predstojnik Klinike za liječenje ovisnosti u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Dodao je da Dino nije bio pohlepan za terapijom i lijekovima.
- Inzistirao je na malim dozama lijekova. Terapija koju je uzimao bila je racionalna, iako ja ne mogu znati što je on uzimao na svoju ruku. Njegova tolerancija na opijate bila je visoka pa ne vjerujem da se slučajno predozirao. Druga je stvar ako je to bio pokušaj sucida - mišljenja je Sakoman. Dodaje da njemu Dino nikad nije govorio o samoubojstvu, iako se znao jako rastužiti na nepravdu.
- Pitajte njegovu suprugu je li s njom pričao o suicidu. Posljednji put Dinu sam vidio u srpnju. Tada je došao po terapiju i bio je jako depresivan, miran i povučen. To uopće nije bio onaj stari Dino. Predložio sam mu bolničko liječenje. Svojim pacijentima uvijek govorim, kad ih vidim u takvom stanju, da bi im dobro došla generalka. On mi ništa nije odgovorio, no to me ne čudi, jer oni nikad nemaju vremena - zaključio je Sakoman.
Sprovod Dine Dvornika bit će u srijedu u zagrebačkom krematoriju na Mirogoju. Dinin brat Dean rekao nam je da je Dino oduvijek govorio da bi želio da ljudi na njegov sprovod dođu odijeveni u šarenoj odijeći kao za koncert.
- Dino se htio kremirati jer se ježio toga da ga pokopaju. Očajno se osjećam jer sam prije pola godine izgubio oca, a sad i brata - jecajući je rekao Dean. Dinu će ispratiti uz njegove pjesme, a najvjerojatnije će ga kremirat u crvenom odijelu s cilindrom na glavi, koje je nosio u svom posljednjem spotu za pjesmu "Hipnotiziran" s još neobjavljenog albuma "Pandorina kutija".
Prema neslužbenim informacijama, Dino Dvornik predozirao se lijekovima, najvjerojatnije heptanonima. Obdukcija nije pokazala od čega je umro 44-godišnji hrvatski pjevač i skladatelj, pa bi se uzrok smrti trebao utvrditi toksikološkim vještačenjima koja mogu potrajati i dva tjedna, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Službenih rezultata obdukcije još nema. U razgovoru s ukućanima policija je doznala da je Dini Dvorniku pozlilo tijekom noći, nakon čega ga je supruga Danijela pitala hoće li pozvati Hitnu pomoć, no on je rekao da ne treba. Policija nije potvrdila neslužbene informacije prema kojima je pored Dine pronađena veća količina heptanona i tableta za liječenje hepatitisa C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album