Obavijesti

Show

Komentari 38

Kraljić: Ne sjećam se kad sam se zadnji put osjećala ovako sretno

Kraljić: Ne sjećam se kad sam se zadnji put osjećala ovako sretno
5

Teško je to opisati, ali mislim da se zove istinska sreća. Valjda je nju i nemoguće opisati. Ludo sretna. Jednostavno sretna. Kao malo dijete. Kao ova fotka, napisala je u opis objave

Pjevačica Nina Kraljić (28) nedavno se vratila na društvene mreže, a sada je objavila novu fotografiju te se pohvalila kako je sretna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno. Kad ti se sve posloži, sve nepotrebno rastjera i očisti. Kad ostaneš bez teksta od cjeline koja se slaže unutar tebe i oko tebe u svakom smislu, u svakom dijelu tvog života - napisala je u opis objave te dodala:

- Osjećaj koji treba biti zabilježen svakako. Teško je to opisati, ali mislim da se zove istinska sreća. Valjda je nju i nemoguće opisati. Ludo sretna. Jednostavno sretna. Kao malo dijete. Kao ova fotka. Radimo na još 3 pjesme i napokon samo guštanje u artu koji volimo.

Nina: Bolje živjeti u siromašnoj istini nego u bogatoj laži...
Nina: Bolje živjeti u siromašnoj istini nego u bogatoj laži...

Glazbenica se nakon ovogodišnje Dore našla u središtu pozornosti zbog brojnih izjava o natjecanju i natjecateljima.

- Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da su mi Bernarda, Mia i Toma, pogotovo scenski i pjevački bili bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo - napisala je ranije Nina koja se natjecala s pjesmom 'Rijeka' te je osvojila visoko drugo mjesto.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NINOM KRALJIĆ: