Obavijesti

Show

Komentari 25

Kraljica bijesna: Objavili 'fotke' medenog mjeseca Willa i Kate

Kraljica bijesna: Objavili 'fotke' medenog mjeseca Willa i Kate
8

Tabloidi su im obećali privatnost iz poštovanja prema Williamovoj majci Diani koja je preminula u prometnoj nesreći dok je bježala od paparazza. Obećanje nisu održali

VIDEO

Urednici časopisa Woman's Day ne žele otkriti kako niti od koga su nabavili ekskluzivne fotografije. Novinari i urednici drugih medija smatraju da su ih morali platiti minimalno tri milijuna kuna, a budući da je vojvotkinja Catherine (30) na fotografijama u kupaćem kostimu vjerojatnije je da su ih platili šest milijuna kuna. 

Prekršili dogovor

Britanska kraljevska obitelj 'kipi' od bijesa jer je australski tabloid objavio fotografije medenog mjeseca Williama (30) i Kate. Smatraju to narušavanjem privatnosti i izdajom. Nagađaju da je autor fotografija neki od paparazza koji su i prije snimali mladi kraljevski par u 'škakljivim' trenucima. Nekoliko tabloida znalo je da William i Kate idu na North Island u Sejšelima u bungalov na plaži čiji najam košta 30.000 kuna na noć. U dogovoru s Palačom nisu trebali slati fotografe niti na bilo koji način ometati kraljevski par. Dogovor je, očito, prekršen. 

- Tabloidi su im obećali privatnost, ali takvi dogovori obično propadaju. Netko uvijek pošalje paparazze jer vidi ogromnu zaradu u priči. Hoće li se australskom časopisu Woman's Day isplatiti što su platili milijune da kupe fotografije i objavili ih? Siguran sam da hoće - kaže novinar Jo Piazza.

Čekali s objavom zbog reakcije kraljevske obitelji

Will i Kate htjeli su da medeni mjesec bude samo njihova stvar, vrijeme kad će imati malo privatnosti i moći neometano uživati. Planovi za putovanje rađeni su u takvoj tajnosti da Kate nije pojma imala kamo idu do trenutka do kad nisu stigli na Sejšele. Novinari su otkrili kamo putuju, no, iz poštovanja prema Williamovoj pokojnoj majci Diani koja je preminula u prometnoj nesreći dok je bježala od nasrtljivih paparazza, obećali su im da će ih ostaviti na miru. 

- Tko god da je autor fotografija, sigurno je dvojio kome će ih i kada prodati, s objavom se čekalo 15 mjeseci jer se znalo kako će kraljevska obitelj reagirati. Sigurno je bilo i pritisaka da se fotografije uopće ne objave - smatra novinar The Daily Beasta Tom Sykes.

Obalna straža na gliserima je kružila oko otoka kako mladi par nitko ne bi smetao, no netko ih je ipak uspio fotografirati dok su šetali po pješčanoj plaži u kupaćim kostimima držeći se za ruke. Fotografirali su ih i dok su se kupali i izmjenjivali nježnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško