Show

Komentari 2

Kraljica ima miljenicu: Sophie je postala mentorica Meghan...

Kraljica ima miljenicu: Sophie je postala mentorica Meghan...

Britanski mediji pišu da se bliska veza kraljice i Sophie, koju je postavila kao mentoricu Meghan, svodi na njihove slične interese, a zajedno često provode subotnju ili nedjeljnu večer

Vojvotkinja od Wessexa, Sophie (54), kraljičina je 'omiljena' snaha, a često ju sa sobom vodi na putovanja gdje prisustvuju crkvenim službama, prenosi Daily Mail. Sophie je supruga princa Edwarda (55), jednog od četvero djece britanske kraljice Elizabete II. (93).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Kraljica joj vjeruje i oslanja se na nju, što se ne bi moglo odnositi i na vojvotkinju od Cambridgea ili vojvotkinju od Cornwalla. Ona je poput njezine kćeri - rekao je viši službenik kraljevske obitelji za britanske medije.

Kažu da se bliska veza kraljice i Sophie svodi na njihove slične interese, a zajedno često provode subotnju ili nedjeljnu večer, gledajući stare ratne filmove i povijesne dokumentarce. Čini se kako je Sophie čak uvjerila kraljicu da pogleda 'The Crown', što sugerira da bi mogla uživati u Netflixovoj seriji koja je zasnovana na njenoj vladavini.

Prošlog mjeseca saznalo se kako je kraljica vojvotkinju od Wessexa kao 'neslužbenu mentoricu' dodijelila vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle (38). Naime, kraljici se sviđa ta ideja, a kako kaže, Sophie često vodi djecu na jahanje te se igra s njima u palači. To je miran stil života, baš onakav kakav Meghan i princ Harry (34) žele.

Commonwealth Day 2019

Meghan se već više od dvije godine pokušava svim silama uklopiti u kraljevsku obitelj i prezentirati se javnosti u što povoljnijem svjetlu. Međutim, zbog kršenja pravila te nepoštivanja protokola i stalne želje da reformira tradicije kraljevske obitelji, naišla je na ozbiljne kritike. Mnogi su je optužili da je princa Harryja udaljila od njegova brata Williama (37), a šuškalo se i o ozbiljnoj svađi s Kate Middleton (37).

POGLEDAJTE VIDEO: