Show

Komentari 57

Kratka haljinica je popustila: Nicki Minaj ispale su grudi...

Kratka haljinica je popustila: Nicki Minaj ispale su grudi...

Nezgoda s haljinom se dogodila vrlo brzo nakon što su počele kružiti glasine da je njezina turneja s reperom Future otkazana jer su se ulaznice slabo prodavale...

Reperica Nicki Minaj (35) je na festivalu 'Made in America' u Philadelphiji imala energičan nastup što njezina garderoba nije mogla 'izdržati'. Dok je plesala na pozornici, iz njezine minijaturne haljine s velikim dekolteom, ispale su joj grudi. 

Uz kratku, baršunastu haljinu, Nicki je nosila i šarenu periku koja joj je padala na grudi. Nakon što je periku odmaknula, bradavice su 'zabljesnule'. Kad je pjevačica shvatila što se događa, rukama je prekrivala grudi i nastavila s plesnim nastupom.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Greška' se dogodilo vrlo brzo nakon što su počele kružiti glasine da je njezina turneja s reperom Future (34) otkazana jer su se ulaznice slabo prodavale. Međutim, Nicki je rekla da je pravi razlog što nije imala dovoljno vremena za uvježbavanje.

- Najprije ću započeti europski dio turneje, pa će ti datumi ostati isti, a američki dio turneje će krenuti u svibnju - objasnila je Nicki svojim obožavateljima. 

Dodala je da se sve to dogodilo jer je odgodila objavu novog albuma, te završila pisanje i snimanje pjesama samo nekoliko sati prije nego je album ugledao svjetlo dana. Također, sada kada su se planovi promijenili, postoji mogućnost da Future neće biti u mogućnosti pridružiti se turneji. 

Nedavno je Nicki započela svađu s reality zvijezdom Kylie Jenner (21) i njezinim dečkom, reperom Travisom Scottom (26).

Njezin glazbeni album 'Queen' nije uspio biti broj jedan u Americi, već je to mjesto pripalo Travisu. Nicki ga je 'napala' da je iskoristio popularnost svoje djevojke kako bi povećao prodaju albuma. 

- Utrošila sam krvavi znoj i suze u pisanje albuma, samo da bi Travis Scott imao Kylie Jenner koja ljudima govori neka dođu na turneju kako bi vidjeli nju i Stormi - napisala je Minaj na društvenim mrežama. 

- Zapravo se smijem. 'Queen' je broj jedan u 86 država. Hvala Isusu i mojim obožavateljima - dodala je pjevačica. 

ZABAVA! Pogledajte sliku: Prvo što vidite otkriva vašu slabost u ljubavi. 

Najčitaniji članci