Obavijesti

Show

Komentari 1

Kratko su se bili razveli, ali je shvatio: 'Ona je moja i najbolja'

Kratko su se bili razveli, ali je shvatio: 'Ona je moja i najbolja'
1

Premda nije uvijek bio najvjerniji suprug, što je i priznao u intervjuima, Snoop Dogg ipak je uspio sačuvati svoj brak u kojem je dobio troje djece. Slavni reper je u braku sa srednjoškolskom ljubavi Shante od 1997.

VIDEO

Veljača je mjesec ljubavi. Tim povodom svaki dan sve do Dana zaljubljenih - Sv. Valentina donosimo vam po jednu priču o velikim i pravim ljubavima poznatih osoba. Ljubavima koje su izdržale sve prepreke i koje traju više desetljeća...

Snoop Dog, pravog imena Cordozar Calvin Broadus Jr (48) možda je cijeli život okružen manekenkama, ali još od srednje škole uz njega je vršnjakinja Shante Taylor, mlađa od njega točno 10 dana.

Nakon godina hodanja vjenčali su se 1997. godine. Prije stupanja u brak već su dobili dvoje djece, sinove Cordea i Cordella, a kći Cori rodila se 1999.

Instagram

No problematični reper nije se mogao smiriti. Nastavio je živjeti kao da nije u braku. 

Svodnik i diler

Snoop je, naime, u mladosti zarađivao radeći kao svodnik i diler. U intervjuu za časopis Rolling Stone svojedobno je otkrio kako se ilegalnim poslovima bavio i kad je već postao slavan.

Kendal Calling Festival

- Organizirao sam i Playboy turneju. U bus sam stavio 10 ku... koje su me pratile gdje god sam išao', otkrio je Snoop te dodao: 'Radio sam što sam htio i spavao s kim sam htio, a namještao sam prostitutke i slavnim facama i sportašima', kaže Snoo te dodaje kako je kasnije prestao uzimati proviziju i sav novac je ostavljao djevojkama koje angažirao za prostituciju. 'Ostavio sam im sav novac jer su ga pošteno zaradile. Nisam to ni radio zbog novca već zbog vlastitog zadovoljstva -  objasnio je tada u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Funny How Time Flies” @janetjackson

A post shared by Shante Monique Broadus (@bosslady_ent) on

Da brak ne funkcionira pokazalo se 2004. kada je Snoop predao zahtjev za razvod obrazlažući u zahtjevu - nepomirljive razlike. No, nije prošlo puno vremena i Snoop se vratio svojoj ženi. Tada je rekao da su ipak izgladili razmirice te da je shvatio da ne može živjeti bez svoje obitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La familia ✨🔥8 🙏🏽

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

- Sada razumijem da mi trebaju moja supruga i djeca u životu, zato sam bacio papire za razvod -  rekao je tada poznati reper.

'Nikad je više neću ostavit'

Zavjete su Snoop i Shante obnovili 2008. godine.

- Uvijek je bila uz mene, ali kad sam postajao slavan nije shvaćao koliko ju povrjeđujem i koliko sm iznevjerio sebe. Kad sam konačno postao muškarac shvatio sam da moram voljeti tu ženu koja mene voli sve te godine i koja mi je dala moju djecu. Pokazala mi je što je važno u životu - rekao je Snoop.

2013 BET Awards - Arrivals

- Moja supruga  je najbolje što mi se dogodilo u životu - zaključio je Snoop 2011. godine. 

Njemu je bilo 15, a njoj 14 kad su se upoznali: Još su skupa...
Njemu je bilo 15, a njoj 14 kad su se upoznali: Još su skupa...

Nedavno je kazao da nema šanse da ikad više napusti svoju suprugu.

- Ne želim se nikad više razvesti. Ako čujete da se se to događa to može biti samo zato što Shante ostavlja mene. Ja nju više ne ostavljam - kazao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bosslady_ent 🤩🤩🤩😍😘

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Shante i Snopp su 2015. godine postali djed i baka. Njihov najstariji sin Corde njegova supruga Jessica Kyzer dobili su sina Ziona.

- Unuče, znaj da te čeka puno ljudi koji te vole i spremni su ti dati svu svoju ljubav - napisao je Snoop tada.
 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku