Obavijesti

Show

Komentari 142

Kreće opet Vortex kruzer: Iva Todorić se ukrcava, a Bučević i dalje 'vibrira' za 17.250 kuna

Kreće opet Vortex kruzer: Iva Todorić se ukrcava, a Bučević i dalje 'vibrira' za 17.250 kuna
11

Ivi je utjeha nakon razvoda i osoba od povjerenja postala Ana Bučević, koju je upoznala preko posla, no svidjele su joj se njene motivacijske poruke

VIDEO

Počele su prijave za Vortex cruise s Anom Bučević ovo ljeto na Jadranu po cijeni od 17.250 kuna za osam dana krstarenja, a na mini kruzer dugačak 50 metara, kako doznajemo, i ove će se godine opet ukrcati Iva Todorić (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47

Samo je pitanje hoće li Gazdina mezimica ovaj put povesti svog novog dečka čiji identitet i dalje krije. No kako smo ranije objavljivali, odnosno doznali, riječ je o nešto mlađem dečku od nje, koji je rodom iz Beograda, a ima privatni biznis u Londonu koji mu navodno dobro ide. Iva s njim posljednjih mjeseci provodi puno vremena.

Često su u njezinoj vikendici “Čarobna koliba” u Ravnoj Gori solo ili s društvom. Iva je, kažu njeni prijatelji, u novog dečka zaljubljena preko ušiju. Ipak ne želi otkriti njegov identitet u javnosti, iako nam je nedavno rekla da se, kad bude imala ozbiljnu vezu, neće skrivati, nego će se ponosno prošetati s novim dečkom preko zagrebačke “špice”. Dosad to još nije učinila, iako njena veza s mlađim muškarcem traje već neko vrijeme i, čini se, ozbiljna je.

S misterioznim dečkom Iva je prohodala nakon razvoda braka od Hrvoja Balenta (48) prije dvije godine. Ivi je utjeha nakon razvoda i osoba od povjerenja postala Ana Bučević (43), koju je upoznala preko posla, no svidjele su joj se njene motivacijske poruke. Ubrzo su postale vrlo dobre prijateljice. Ana Bučević, pak, već neko vrijeme živi u Beču s novim dečkom, srpskim producentom Markom Nikolićem. Upoznala ih je Anina sestra blizanka Nada, koja je isto motivacijska govornica.

Marko je bio kod Nade na seansama, nakon čega je Nada shvatila da je idealan za njezinu sestru, koja se netom razvela od Saše Dvornika. Marko Nikolić je osvojio Anu Bučević, kako je rekla prijateljima, širokim svjetonazorima. U istoj ekipi je i bivša Miss Universe Biljana Mančić (35), koja s Bučević i Todorić također redovito ide na krstarenje.

Mančić i Bučević upoznale su se u Biljaninu kozmetičkom salonu koji ima u Splitu, a u koji je na masaže zalazila i Iva Todorić. Sve tri postale su nerazdvojne prijateljice. Mančić je nedavno otvorila estetsku polikliniku na čije je otvorenje trebala doći i Iva Todorić, no naposljetku ipak nije jer ju je bilo strah korona virusa koji je nedavno prebolio i njen otac Ivica. No Iva je Biljani dala potporu putem društvenih mreža. Iva Todorić i Biljana Mančić često su znale zajedno ići u Beograd u provode pa su se tamo družile i s pjevačicom Sekom Aleksić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor