Obavijesti

Show

Komentari 9

U finale 'Supertalenta' idu Andi Ismaili i Jay Dance Studio: Duo Crowd Control ima zlatni gumb

U finale 'Supertalenta' idu Andi Ismaili i Jay Dance Studio: Duo Crowd Control ima zlatni gumb
31

Jan i Sonja svojom plesnom koreografijom oduševili su žiri, a Fabijan im je dao zlatni gumb. U finalu će im se pridružiti i plesači Jay Dance Studio i mladi Andi Ismaili

VIDEO

Pred žiri kojeg čine Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek večeras će osmero kandidata pokazati na čemu su radili od audicije, a najsretniji od njih svoj će put nastaviti dalje u finalu 'Supertalenta'.

Krenula je pretposljednja polufinalna emisija, a ona posljednja gledatelje čeka već iduće nedjelje.

Četiri brata okupljena u bend Esteriore brothers gdje god da se pojave naprave nastup za pamćenje, a u polufinalu su zapalili studio spletom talijanskih uspješnica.

- Mislim da ste jako dobro pjevali, a posebno vas dvojica koji ste pjevali najviše tonove - rekla je Martina.

Maja im je pohvalila odjevne kombinacije.

A na to što se četiri brata tako zajedno zabavljaju sam ljubomoran -  našalio se Fabijan, dok se Davor stavio na raspolaganje ako budu trebali vozača ili menadžera.

Finalist 'Supertalenta' ostvario san: 'Iz malog sela došao sam do akademije uz stipendiju'
Finalist 'Supertalenta' ostvario san: 'Iz malog sela došao sam do akademije uz stipendiju'

Martinin audicijski zlatni gumb, mladi plesač Andi Ismaili, priredio je spektakularan nastup, a svoju plesnu točku podignuo na zavidnu razinu.

Dinamičnom koreografijom uz ritmove Adeline pjesme 'Skyfall' ostavio je publiku i žiri bez daha.

- Ti si utjelovljenje izvedbenih umjetnosti… Ljepota ovog trenutka mi izaziva suze. To je bolno, ali to je ona vrsta boli koju želiš osjetiti. Zahvalna sam ti za večerašnji nastup, ali i za ono što si naučio nas odrasle. Mi bismo svakodnevno morali učiti od djeteta poput tebe - poručila mu je Martina nakon nastupa, a s njom su mišljenje podijelili i ostali članovi žirija.

- Ti si glumac. Ti ces biti velika zvijezda - poručio mu je Fabijan i dodao kako će mu glumačke sposobnosti pomoći.

- Ne znam hoćeš postati zvijezda, ali sada si veliki plesač - poručio mu je Davor.

Pola mjesta u finalu popunjeno: Još njih osam bori se za daljnje putovanje u 'Supertalentu'
Pola mjesta u finalu popunjeno: Još njih osam bori se za daljnje putovanje u 'Supertalentu'

Simpatična 9-godišnjakinja Kim Sofija Krajačić na audicijskom je nastupu imala veliku tremu, no u polufinale je došla hrabrija i jača no ikad, pobijedila tremu i izvela kultnu pjesmu Elvisa Presleya 'Can't Help Falling In Love'. Djevojčica se nakon svog nastupa i sama rasplakala.

- Izabrala si super pjesmu, onih par visokih tonova je tako leglo, ali ono što je meni najljepše vidjeti kod tebe je onaj osmijeh kad si završila i kad si samoj sebi rekla – uspjela sam.

- To je bilo toliko iskreno, sve pohvale, baš mi je drago da si uspjela večeras. Prošli put si imala veliku tremu - istaknula je Maja, a riječi žirija dirnule su Kim do suza.

- Jako mi se svidjela tvoja itonacija, glas, ma sve - poručila je Martina.

Trudna plesačica u štiklama oduševila žiri 'Supertalenta'
Trudna plesačica u štiklama oduševila žiri 'Supertalenta'

- Ja ti moram reći. Već si drugi put ovdje na pozornici i to što ti imaš tremu to je normalno. Ti se s time suočavaš s devet godina, a što te tek čeka, to je čudo - objasnio joj je Fabijan.

Zlatni gumb za direktan prolazak u finale ovoga je puta bio u Fabijanovim rukama. Među jakom konkurencijom, odlučio je svoju zlatnu ulaznicu za finale pokloniti plesačima Janu Hajsoku i Sonji Bonačić koji nastupaju pod imenom Crowd Control.

- Vaša vještina je neupitna, dakle to je vama u malom prstu. Ono što je večeras u meni probudilo nevjerojatne osjećaje je vaša dubinska senzualnost koju vas dvoje imate ponaosob, a i zajedno. Ti kao muškarac zaista taj temelj daješ svojoj ženi da ona raste i bude na najvišoj poziciji. Ne znam kako drukčije da vam pokažem koliko mi je dobro, osim svojim gumbom, da ih imam deset, deset bi ih stisnuo - oduševljeno je opisao Fabijan.

I ostatak žirija bio je očaran pokretima i pričom koju su Jan i Sonja stvorili na pozornici te je Maja dodala: 'Ovo je bila točka ne za
zlatni gumb, nego za pobjedu Supertalenta'.

Petnaestogodišnja Kiara Cenko voljela bi se nastaviti baviti pjevanjem u budućnosti, a to je dodatno potvrdila izvedbom zahtjevne i popularnu pjesme 'Tattoo' ovogodišnje eurovizijske pobjednice Loreen.

- Nisam vidjela tremu do samog kraja i onda mi je to bilo zapravo jako simpatično jer na kraju si bila ona Kiara s audicija, a na početku si bila u jednoj potpuno drugoj, onako malo ratnica energiji - istaknula je Martina te posebno pohvalila Kiarine tonove
u visinama.

- Ja uopće nisam osjetila da si ti imala tremu. Izgledala si tako samouvjereno i ozbiljno. Izabrala si jako tešku pjesmu, voliš očigledno teške pjesme. Ostavila si na nas dojam zadnji put, a mislim da si ostvarila zaista ono što si htjela. Pjevala si meastralno - poručila je Maja Šuput.

- Jedna ti na audiciji, jedna sada. Nevjerojatno - rekao je Fabijan.

Plesna skupina Jay Dance Studio zaraznom energijom te impresivinim i sinkroniziranim plesnim pokretima oduševili su sve u studiju.

- Kad sam se bavio aktivnije plesom najveći strah je bio kad sam čuo da je netko od slovenskih plesača na natjecanju jer su uvijek bili jako dobri. I to me sad malo proganjalo i u ovoj točki jer ste bili stvarno super. Drago mi je što ste iz Slovenije i žao mi je što ste tako dobri - šaljivo im je poručio Davor, dok su Martinu posebno kupili pričom i emocijom.

- Ja obožavam ples. Nisam fan hip hopa, ali ja sam zasuzila kada ste krenuli plesati u ovoj vodi. Priča tako lijepo ispričana, svaka čast - rekla je Martina.

- Ljudi, vi ste tako dobri. To je teško za gledat - našalio se Fabijan.

- Naježila sam se. Nisam ni znala koliko dlaka imam na ruci dosad - s osmijehom je poručila Maja i pohvalila ih je.

Mađioničar Leon Dominik, koji je na audicijama uspio oduševiti Martinu svojim trikovima, u svoj novi nastup uključio je Maju koja je uz njegove smjernice bila dio stvaranja magije.

Uz projekcije brojeva koje je Maja zamislila, a Leon spretno pročitao, rezultat je bio brojevima ispisano ime Majinog sina – Bloom.

- Sad sam u takvom stanju šoka, jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. I sad je došlo do onog dijela kad je mene njega strah - opisala je šokirana Maja.

- Uzrujao si me. Ja još uvijek čuvam tvoju knjigu i onu kartu s audicije. Nebrojeno puta smo mi to gledali, razmišljali kako si ti to uspio, bilo je tu koje kakvih ideja, ali ovo je nadraslo onu priču. Ovo mi je bilo zastrašujuće fantastično - rekla je Martina.

- Neću proučavat kako si ti to uspio, ali meni je bilo izvrsno ja sam uživao - dodao je Bilman.

Plesačica na svili Paula Šolc od audicijskog nastupa napravila je ogroman odmak.

Umjesto plesa na svili, u polufinalu je prikazala ples na lancima te potaknula na razmišljanje koliko je takva izvedba zapravo zahtjevna.

- Ono što me najviše impresioniralo je spoj tvoje krhkosti i nečeg toliko grubog kao što je lanac, tako da je to jedan vatra i led spoj i izgleda bolno - istaknuo je Fabijan, a ostatak žirija složio se s njim da je Paulin nastup ispao veličanstveno.

- Hočeš za finale imat bodljikavu žicu? - našalio se Fabijan hvaleći njen nastup.

- Ovi padovi su bili fascinantni, osobno nikada nisam vidio ovakvu točku na lancima - poručio je Davor.

- Paula, nikada nisam također ovo vidjela. Vrlo si moćno djelovala, iako mi je bilo bolno gledati, ali ti si to fantastično izvela - rekla joj je Martina.

Od osam kandidata koji su se predstavili u pretposljednjoj emisiji, njih troje ide u finale. Plesni duo Crowd Control već je osigurao svoj prolaz kada im je Fabijan dao zlatni gumb. 

Svoj daljnji put nastavljaju još Andi i Jay Dance Studio!

Sljedeće nedjelje gledatelji će imati priliku gledati nastupe posljednjih polufinalista desete sezone Supertalenta. Tko će od njih osmero zauzeti preostala tri mjesta u finalu, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala