Obavijesti

Show

Komentari 2

Kriminalci budućnosti imat će i svoje bolnice, a i svoje doktore

Kriminalci budućnosti imat će i svoje bolnice, a i svoje doktore
5

Ultra-ekskluzivne ustanove bit će dostupne isključivo onima koji su platili članstvo, i to samo ako su iz kriminalnog okružja. Budućnost će biti teška za prosječnog građanina

VIDEO

Ove godine u kinima ćemo moći pogledati nekoliko filmova koji su uspjeli okupiti podosta zvijezda, no onaj za kojeg nam se čini kako bi mogao ispast najbolji je film 'Hotel Artemis'. U pitanju je akcijski triler scenarista Drewa Pearcea, koji se po prvi put prihvatio i režije nekog filma. Jasno, kako je već godinama scenarist, tako je i sam napisao scenarij za ovo djelo.

Film se odvija u bliskoj budućnosti, u kojoj kriminalci imaju pristup kako svojim bolnicama tako i svojim doktorima te medicinskim sestrama. Jean Thomas je 'The Nurse' ('Medicinska sestra', glumi ju, posve iznenađujuće, Jodie Foster), upraviteljica jednog takvog hotela, nazvanog 'Hotel Artemis'. To je ultra-ekskluzivna ustanova dostupna isključivo onima koji su platili članstvo, i to samo ako su iz kriminalnog okružja.

Još jedna serija iz devedesetih dobit će verziju za ovo doba
Još jedna serija iz devedesetih dobit će verziju za ovo doba

Opaka, oštrog jezika i sasma bez straha, 'Medicinska sestra' liječi plaćene ubojice, krijumčare oružja, lopove i gangstere u svojoj vrhunskoj ustanovi. Nova jetra vam treba, jer je u staroj metak? 'Sestra' će 3D-printati novu ili će vam dati injekciju vojnih lijekova za instantno zacjeljenje.

Ona će, uz svojeg divovskog pomoćnika Everesta rješavati probleme koje će joj prouzročiti ubojice i lopovi Nice, Acapulco, Waikiki te Honolulu. No dok to radi, pojavit će se legendarni šef podzemlja, Orian Franklin, tajnog imena Niagara. Nakon pokušaja ubojstva, Niagara će trebati hitnu pomoć, a Sestra će biti jedina koja će ju moći pružiti. Stvari su se naglo zakomplicirale.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnoj ulozi, onoj Medicinske sestre je spomenuta Jodie Foster, koja inače nema naviku preuzimanja ovakvih uloga. U preostalim se ulogama nalaze Sofia Boutella, Dave Bautista, Jeff Goldblum, Zachary Quinto i Charlie Day.

Koliko dobro se Drew Pearce snašao u svojoj prvoj redateljskoj ulozi saznat ćemo krajem srpnja, kada film dolazi u kina. Doduše, uzevši u obzir tematiku i glumačku postavu, očekujemo istinski vrhunski film.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode