Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Kristen Stewart juriša u borbu: Glumica je spremna za akciju

Najnovije fotografije sa snimanja ne ulijevaju nam neku nadu u kvalitetu nadolazećeg reboota. Na fotografijama vidimo Kristen Stewart s oružjem, kako se brzo kreće

Foto: Twitter/Screenshot
3 komentara

Kristen Stewart nedavno je krenula sa snimanjem svojih scena za najavljeni reboot franšize 'Charliejevi anđeli'. Kako je već poznato, u pitanju je franšiza o tri atraktivne mlade žene koje rade kao detektivke za tajanstvenog Charlieja. Prema riječima same Stewart, film će biti posve drugačiji od filmova Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz, koje ne pamtimo po kvaliteti, pa bismo možda mogli dobiti i kvalitetan uradak.

No najnovije fotografije sa snimanja ne ulijevaju nam neku nadu. Na fotografijama vidimo Kristen Stewart s pištoljem, kako se brzo kreće. Premda nije osobito jasno o čemu se radi u kadrovima koji su vidljivi, ipak možemo doći do nekoliko zaključaka na osnovu odjeće koju glumica nosi.

Jedan od načina kako autori često pokušaju napraviti reboot jest da osmisle takozvane 'edgy' ideje, to jest ideje koje se smatraju inovativnima ili avangardnima. Takvo ponašanje ili takvo dodavanje 'edgy' ideja vidimo kroz glumičinu odjeću, koju prosječan producent vidi izazovnom ili 'napetom'. Hoće li se stvari promijeniti s vremenom nije još jasno, no kako se čini, 'edgy' je stil filma kojeg ćemo gledati.

Uz Stewart u filmu će nastupiti i Naomi Scott kao i Ella Balinska te Djimon Hounsou koji će nastupiti kao Bosley (Bill Murray u prethodnim verzijama). Uz njih će u sporednim ulogama nastupiti i Noah Centineo, Sam Claflin, Jonathan Tucker kao i Luis Gerardo Mendez. Osim što režira novu verziju 'Anđela', Elizabeth Banks će sa svojim suprugom Maxom Handelmanom i producirati film. Ako sve prođe po planu, film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom ljetne sezone 2019. godine, krajem kolovoza.

SVAKI ZNAK IMA 3 SAVRŠENA PARA: Tko je vaša srodna duša prema vašem horoskopskom znaku?

Tema: FILM

Message