Obavijesti

Show

Komentari 10

Kristijan je razočarao Severa: Čekaj, on je otišao na pirsanje?

Kristijan je razočarao Severa: Čekaj, on je otišao na pirsanje?
5

Kristijan je ponudio novu vrstu bunta koja je, po meni, previše suvremena i previše street style, a dosta predmeta nema veze s temom. Stvari nisu usklađene i fali mi klasičnog bunta, objasnio je modni kritičar Sever

VIDEO

Dok su gledatelji jučer vidjeli prvog kandidata koji želi postati shopping kralj, danas je red stigao na konobara Kristijana Varzića, nekadašnjeg modela i ljubitelja Harryja Pottera. I ne samo to, Kristijan je toliki obožavatelj mladog čarobnjaka da kod kuće ima i njegov čarobni štapić. Tema tjedna je 'Buntovnik s razlogom', a Matija, Samir, Ivo i Alen došli su kod njega doma kako bi vidjeli što sve Kristijan skriva u ormaru.

Farmer podbacio u shoppingu, Sever mu poručio: Preobičan si
Farmer podbacio u shoppingu, Sever mu poručio: Preobičan si

Za to vrijeme on je sa šoping partnericom, prijateljicom Anitom krenuo u pohod na dućane. Zanimljivo je da je Anita bila i pobjednica u jednoj sezoni 'Shopping kraljice', a Kristijan joj je tada bio shopping partner. Sad mu je odlučila uzvratiti uslugu.

Mladi je konobar odmah nakon izlaska iz kombija otišao ni manje ni više nego u tattoo studio i odlučio staviti piercing na usnicu.

- Čekaj, on danas ide na pirsanje?! Pa to je najkonkretnija stvar koju smo imali u našim emisijama - komentirao je Robert Sever.

- S piercinzima sam već iskusan. Imao sam ih nekoliko, nekoliko sam ih izvadio, imam dva na jeziku i nema straha - objasnio je Kristijan.

Tjedan shopping kraljeva: Bori se i Matija iz Ljubav je na selu
Tjedan shopping kraljeva: Bori se i Matija iz Ljubav je na selu

Nakon uspješnog novog piercinga, Kristijan i Anita uputili su se u shopping za koji su imali četiri sata. Krenuli su od tenisica, a Kristijan je odabrao skejterske tenisice, što se modnom kritičaru Severu nikako nije svidjelo.

- Neka zamahne čarobnim štapićem i neka shvati da ove skejterske tenisice uopće ne idu uz temu - rekao je Robert, no Kristijan je već kupio tenisice. U budžetu mu je ostala još samo 991 kuna, što je Severa zabrinulo komentirajući da je potrošio već hrpu novca na piercing i tenisice, umjesto da je odabrao nešto što odgovara temi.

Za to vrijeme dečki su u Kristijanovu ormaru pronašli i žensku odjeću, čemu se nisu nadali, pa su zaključili da je odjeća zasigurno od Anite.

U shoppingu je Kristijan uspio kupiti majicu kratkih rukava koju nije ni probao, a kada je posegnuo za ruksakom, modni dizajner morao je komentirati. '

- Uzima sportski ruksak koji je isto skejterski… Ja ne znam kamo je ovaj dečko odlučio ići, ali ovo nije nikakva magija - kazao je Sever. Za to je vrijeme Kristijan kupio i jaknu, a odlučio se i za nakit te sunčane naočale.

- Ja sam zbunjen, takvo mi je prirodno stanje - branio se Kristijan, a Anita je rekla da svom prijatelju nije željela odmoći svojim prijedlozima jer bi bio još više nervozan.

Ines i Ana pobijedile i podijelile nagradu: Imale isti broj bodova
Ines i Ana pobijedile i podijelile nagradu: Imale isti broj bodova

Došlo je vrijeme da Kristijan prošeće pistom.

- Kristijan je ponudio novu vrstu bunta koja je, po meni, previše suvremena i previše street style, a dosta predmeta nema veze s temom. Stvari nisu usklađene i fali mi klasičnog bunta - objasnio je modni kritičar.

Ostali kandidati i njihove shopping partnerice također su komentirali Kristijanov izgled, a Barbara i Matija dali su mu ocjenu 5 jer je promašio temu, dok su svima bile najbolje tenisice.

Maja i Ivo također su dodijelili peticu, a Alen i Elma komentirali su da je bio donekle u temi, no nedostajala mu je bijela majica ili karirana košulja, pa su mu dali ocjenu 4.

- Trebao si staviti majicu i košulju kao što je bilo rečeno - rekao mu je Samir, a od njega je dobio sedmicu. Kristijan je ukupno dobio 21 bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin