Obavijesti

Show

Komentari 20

Kristijan Rahimovski: Dat ću supruzi da troši novce

Kristijan Rahimovski: Dat ću supruzi da troši novce
4

Pobjednik 'Farme', Kristijan Rahimovski jedva je dočekao da sa svojom suprugom Ivom ode u hotel. U 'Farmi' je osvojio gotovo 270.000 kuna

VIDEO

Imala sam osjećaj da će pobijediti. Jedva sam čekala da izađe jer mi je jako nedostajao. Propustio je našu godišnjicu braka i osmijehe našeg sina Filipa, ali sve ćemo to nadoknaditi, rekla je Iva (22), supruga pobjednika treće sezone “Farme”. Glazbenik Kristijan Rahimovski (28) za tri mjeseca boravka na selu sveukupno je osvojio 269.000 kuna. Osim glavne nagrade od 250.000 kuna, Kristijan je dobio po tisuću kuna za svaki od 19 dukata koje je zaradio na imanju. Osvojeni iznos darovat će supruzi.
- Neka Iva troši novac. Dio ćemo dati za stan jer smo podstanari, a ostalo ćemo potrošiti na djecu. Ako nešto ostane, uložit ću u promociju prvog solo albuma koja je trebala biti u svibnju. Nisam se tad nadao da ću dogurati do finala showa - rekao je Kiki.
Pjevač dodaje kako mu je na imanju jako nedostajala nježnost sa suprugom. S osmijehom na licu je rekao kako jedva čeka s Ivom otići u hotelsku sobu. Kiki je na selu bio zadužen za kuhanje jer je u tome najbolji.
- Sve kuha, samo ne zna ispeći kolače. Najdraže su mi njegove tortilje, a prijatelji vole gulaše i roštilje - kaže Iva, kojoj je Kiki posvetio pjesmu “Hej” na svojem novom albumu. Na nju su i otplesali prvi svadbeni ples.
Nakon što su Kristijan i Iva otišli u hotel, Ivina majka vozila je unuka Filipa kući. U nju se zaletio vozač koji je prošao kroz crveno. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

JOSIP: KIKI I JA POSTALI SMO VELIKI PRIJATELJI
Pobjednik sam jer su me dočekali obitelj i prijatelji. To mi je najvažnije. Kikiju su novci potrebniji i zato mi je drago što je pobijedio, rekao je Josip Ivančić (32). Pjevač dodaje kako se s Kikijem jako sprijateljio. Josipu je za 16% razlike u glasovima gledatelja izmakla pobjeda u trećoj sezoni showa “Farma”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'