Show

Komentari 16

Kristina i Cigla posljednji su par koji odlučuje ostaju li ili odlaze: Što vi mislite, što će izabrati?

Kristina i Cigla posljednji su par koji odlučuje ostaju li ili odlaze: Što vi mislite, što će izabrati?

U ovih tjedan dana osjećam se puno lošije nego prije. To je osjećaj razočaranja i nelagode. Postoji problem kod Tomislava koji mi ne želi reći, priznala je Kristina koja se razočarala zajedničkim životom s Ciglom

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' nastavlja se ceremonija u kojoj će parovi odlučiti ostaju li ili ne ostaju u eksperimentu. Većina njih izrazila je svoje mišljenje u prošloj emisiji. Zadnji par koji je ostao je upravo i onaj najproblematičniji, Kristina i Tomislav.

POGLEDAJTE VIDEO 

- U ovih tjedan dana osjećam se puno lošije nego prije. To je osjećaj razočaranja i nelagode. Postoji problem kod Tomislava koji mi ne želi reći - priznala je Kristina koja se razočarala zajedničkim životom s Ciglom. 

S druge strane, Tomislav je na Kristinu ljut zbog ponašanja i nekih postupaka te će danas u razgovoru s ekspertima reći svoje mišljenje i odlučiti - ostaje li u braku ili odlazi. Istu odluku morat će donijeti i Kristina. 

ANKETA

Nas zanima vaše mišljenje. Hoće li Cigla i Kristina ostati u braku i pokušati riješiti nesuglasice ili je njihovom zajedničkom životu došao kraj? 

Najčitaniji članci