Obavijesti

Show

Komentari 31

Kristina Kuzmič iz Osijeka u finalu showa Oprah Winfrey

Kristina Kuzmič iz Osijeka u finalu showa Oprah Winfrey
4

Iz Osijeka je otišla početkom rata, a danas je udana gospođa, ima dvoje djece i živi u Kaliforniji. Za sebe kaže da je talentirana i znatiželjna žena koja uživa u kuhanju

VIDEO

Upravo sam pročitala članak o sebi u novinama iz rodnoga grada. Plakala sam od sreće i nostalgije, napisala je Kristina Kuzmič - Crocco (31) na Facebooku. Osječanka će se 25. veljače boriti protiv Zacha Annera (26) u televizijskom showu 'Your OWN Show', koji producira medijska kuća Oprah Winfrey (57). Pobjednik će dobiti vlastiti kulinarski show, automobil Chevrolet Equinox i bon u vrijednosti od 500.000 kuna.

Kristina, podrijetlom iz Osijeka, finalistica je realityja 'Your Own Show' koji emitira Oprah Winfrey Network. Svaki od kandidata predstavio je sebe u kratkom prilogu. Kristina se opisala kao znatiželjnu, atraktivnu, talentiranu i vrckastu ženu. U njenoj ideji za show predložila je kulinarsku emisiju kojoj je cilj pokazati da kuhanje ne treba težiti savršenstvu, već da može pružiti zabavu i ugodu. 

U finalu je s Zachom Annerom, koji u planu ima putopisnu emisiju u kojoj će gledateljima opisivati kako se mogu zabaviti bilo gdje u svijetu. Svaki od finalista u posljednjoj emisiji razraditi će svoje prijedloge za vlastiti show i potruditi se ostaviti što bolji utisak na članove žirija. 

U 'Your Own Showu' natjecalo se deset odlučnih kandidata, punih strasti i energije. Izabrani su između tisuće potencijalnih kandidata koji su se prijavili na audicijama. U svakoj epizodi kandidati su bili podvrgnuti raznim izazovima kako bi se vidjelo koji od natjecatelja ima sve ono što je potrebno da bi imali svoj vlastiti show. Njihovi gosti bili su Dr. Phil, Suze Orman i Gayle King koji su sudjelovali i kao mentori natjecatelja. Pobjednik će dobiti svoj vlastiti show i 540 tisuća kuna.  

Kristina je iz Osijeka odselila kad je imala 15 godina. Novi život započela je u Kaliforniji, a danas je udana i majka dvoje djece. U slobodno vrijeme piše svoj kulinarski blog.

Ovdje pogledajte kako je prošao Kristinin susret s novinarima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti