Obavijesti

Show

Komentari 162

Kristina u novim problemima: 'Na kakav zahvat si sad otišla?'

Kristina u novim problemima: 'Na kakav zahvat si sad otišla?'
8

Mandarina je ovih dana u fokusu javnosti jer je optužila doktora da ju je unakazio. On pak tvrdi da su ožiljci koje ima njezina krivica jer nije mirovala nakon zahvata već je ušla u reality show

VIDEO

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Kristina Penava (23), poznatija i kao Kristina Mandarina, već neko vrijeme proživljava pravu dramu. Bila je na zahvatu jer je htjela dobiti 'mačkaste oči', ali ostali su joj vidljivi ožiljci.

POGLEDAJTE VIDEO: Oglasio se Kristinin kirurg

Pokretanje videa...

Oglasio se kirurg Kristine Mandarina 01:15

Kristina se zbog toga prepirala s doktorom, objavljivala prepiske s njime kojima je pokušavala dočarati kako je sve teklo, a onda se javio i doktor i iznio svoje stajalište. Zagrebački kirurg dr. Matija Miletić naveo je kako se pacijentica nije pridržavala uputa koje je dobila nakon operacije pa je tako odmah nakon zahvata ušla u reality show 'Farma'.

Zbog toga što nije mirovala, kaže da ne može odgovarati za rezultat zahvata i njezine eventualne tegobe. Kaže da se ona vratila kod njega nakon pet, šest dana s rašivenom ranom, koju je morao ponovno šivati. 

Mandarinu je to pogodilo, nastojat će prekrivati ožiljke, a ovih je dana pokazala kako je to sa šminkom i vrlo vješto napravila. Pozirala je u autu sa psom i dala fanovima puno toga za razmišljanje. Dakle, ožiljak kod obrve je gotovo neprimjetan, ali nisu mogli ne uočiti nove probleme - ogrebotine na obrazima.

Odmah su se pokrenule špekulacije o tome tko joj ih je zadao - psić ili netko drugi. Kontaktirali smo Mandarinu da vidimo što se dogodilo, ali nam do objave članka nije odgovorila. Međutim, bilo je i onih koji se pitaju kakve mi to ožiljke i ogrebotine spominjemo. Takvi nisu ništa primijetili jer su se zagledali u raskošan dekolte koji je Kristina servirala. 

Još prije nego što je postala poznata po prodaji mandarina, Penava je išla pod nož kako bi povećala grudi. Otada je napravila još neke korekcije na tijelu i toga se ne srami. Sada ima više samopouzdanja nego ikada prije. 

Mandarina uzvraća udarac: 'E, moj doktore, srami se! Ja imam dokaze i vidimo se na sudu...'
Mandarina uzvraća udarac: 'E, moj doktore, srami se! Ja imam dokaze i vidimo se na sudu...'

- Bila si zgodna i prije, a zgodna si i sad. Samo moraš znati mjeru - savjetovali su joj fanovi ranije. Zbog novih 'problema' na licu pratitelji su komentirali u nevjerici: 

- Na kakvom zahvatu si sada bila? 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina