Obavijesti

Show

Komentari 8

'Krivo je more': Na našoj obali započeli su najskuplji razvodi

'Krivo je more': Na našoj obali započeli su najskuplji razvodi
1

Mnogi slavni parovi s radošću će se sjećati ljetovanja na Jadranu. Neki međutim nisu bili te sreće te će posjet hrvatskoj obali pamtiti po nesuglasicama, a neki čak i po skupim rastavama

VIDEO

Ljetovanje na jadranskoj obali mnoge je slavne parove koštalo njihove ljubavi. Budući da spadaju među bogatiji dio svjetske populacije, koštalo ih je i mnogo novca. Upravo na Jadranu počeli su neki od najskupljih razvoda u povijesti.

Zbog 'fatalne Šibenčanke' napustio Oskarovku?

36. Toronto Filmfest - "Moneyball"

Angelina Jolie (42) i Brad Pitt (53) živjeli su zajedno devet godina prije nego što su se vjenčali 2014. godine. Vezu su nastavili u sretnom braku te sada imaju šestero djece Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (11), Shiloh (10) te osmogodišnje blizanaca Knoxa i Vivienne.

Prije godinu dana Brad je Hrvatsku opisao kao najljepšu zemlju u kojoj je ikad bio te objavio kako razmišlja o gradnji filmskog studija u Rijeci i na Kvarneru, nakon čega su počeli problemi u vezi. Angelina i on prestali su živjeti zajedno manje od tjedan dana nakon njegovog posjeta Hrvatskoj u rujnu 2016. Nagađalo se kako se razvode zbog Pittove želje da uloži novac u gradnju hotela i golf terena u šibenskom naselju Zablaće.

Američki tabloidi su, s druge strane, pisali kako je uzrok njihova prekida "fatalna Šibenčanka" s kojom je Brad prevario Angie. Tajanstvena dama, kako su mediji nazivali Hrvaticu, navodno je bila sezonska radnica resorta u kojem je glumac odsjeo. Na glasine je reagirao čak i resort.
- To su sigurno floskule. Stvarno se želimo distancirati od toga, to je stvarno previše - izjavio je tada medijima direktor resorta.

Razvod Brangeline jedan je od najskupljih ikada. Angelina ima 160 milijuna dolara, dok je  Brad 'težak' 240 milijuna američkih dolara. Samo je za djecu, kažu izvori, Angelina od Brada zatražila 100.000 američkih dolara alimentacije mjesečno.

Uživali su u šetnjama Stradunom

ROMAN ABRAMOVITCH ET DASHA ZHUKOVA PARTENT DE LA PLAGE DU CLUB 5

- Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje djece. Skupa ćemo također raditi kao suosnivači Muzeja suvremene umjetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt-Petersburgu - stoji u priopćenju koje su javnosti uputili Roman Abramovič (50) i njegova supruga Daša (36).

Ruski milijarder i urednica časopisa upoznali su se još 2007.godine. Vlasnik Chelsea Dašu je tada odveo na ljetovanje u Dubrovnik, a godinu dana kasnije su se oženili. Njegovom megajahtom 'Eclipse' često su plovili Jadranom, a u Dubrovniku su redovito provodili kraj kolovoza i početak rujna.

Ove godine neće zajedno šetati Stradunom, budući da su objavili kako se rastaju te će ruski tajkun dio svoje imovine vrijedne 9,1 milijardi dolara (oko 57 milijardi kuna) sada morati podijeliti s uskoro bivšom suprugom.

Razvod ga je koštao 1.2 milijardi dolara, no i ona je njemu morala platiti pola milijarde

Slavica i Berni Ecclestone otisli po burek

- Ona voli vikati i ponekad baca tanjure. Ja odem i skrijem se u susjednu sobu zato što znam da me ona obožava terorizirati -ispričao je jednom prilikom Bernie Ecclestone (86). Činjenica da ga supruga Slavica (59) gađa tanjurima, nije ga omela da s njom u braku provede 24 godine.

- Zanemari psa, čuvaj se žene - pisalo je na znaku koji je nekadašnji vlasnik Formule 1 postavio u kuhinji. 

Hrvatica je godinama milijardera dovodila na dalmatinsku obalu, gdje su dolazili svojim jahtama. Odlučili su se rastati 2008. godine, a sudac je razvod prihvatio u rekordnih 58 sekundi. Rekordna je i cifra koju je Bernie isplatio Slavici. Riječanka i bivša manekenka zaradila je, prema pisanju medija, 1,2 milijarde američkih dolara. Međutim, razvod je i nju koštao. Kako je Slavica bila na čelu obiteljske zaklade, milijarderu je morala isplatiti 500 milijuna američkih dolara. 

Bernie se tri godine nakon razvoda skrasio s 46 godina mlađom Brazilkom Fabianom Flosi. Ipak, prošlog ljeta Bernie je sa svojom jahtom doplovio do Slavičine kuće u Velikom Zatonu kraj Dubrovnika te su praznike proveli zajedno. Šuška se kako bi mogli ponovno završiti zajedno.

Ipak su uspjeli prebroditi trzavice započete nakon krstarenja...

22913662

Hrvatsku su obalu 2011. posjetili Beyonce (36) i Jay Z (47). Pjevačica i reper tri su dana proveli krstareći Jadranom. Nakon nekog vremena putevi su im se razdvojili. Jay Z je krenuo na europsku turneju u isto vrijeme kad je Beyonce odrađivala australsku, što je uzrokovalo probleme u njihovoj vezi. Prestali su živjeti zajedno i razmišljali o razvodu.

Pjevački par imao je više sreće od drugih. Uspjeli su se pomiriti te joj se Shawn Corey Carter, kako glasi reperovo pravo ime, nekoliko godina kasnije, čini se, ispričao za prevaru.

- Ispričavam se. Često sam bio ženskar... Trebalo mi je previše vremena da napišem ovu pjesmu. Ne zaslužujem te. Igrao sam se s tvojim osjećajima jer ih ja nisam imao - napisao je Jaz Z u svojoj pjesmi '4:44'. Nedavno su dobili blizance koje su navodno nazvali Bea i Shawn.

Pronašla mu stotine SMS-ova od ljubavnice

2nd Annual Rally for Kids with Cancer Scavenger Cup - Hollywood

U Hrvatskoj je bilo savršeno, a prije ljeta nisam znala gdje se nalazi, rekla je Eva Longoria (42).

Popularna glumica iz "Očajnih kućanica" u Hrvatskoj je boravila sa svojim tadašnjim suprugom Tonyjem Parkerom (35) 2010. godine. Par mjeseci kasnije, iako nevezano uz odmor, par se odlučio rastati.

Povod za razvod bila je činjenica da je glumica na košarkaševom mobitelu pronašla stotine SMS-ova koje mu je slala Erin Barry, supruga njegovog suigrača Brenta.

Službeno su se razveli godinu dana nakon ljetovanja na jadranskoj obali. Javnosti nije poznato koliko ih je razvod koštao.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge