Obavijesti

Show

Komentari 27

Kronični ovisnik: Nicholson je uzimao LSD, 'travu', kokain...

Kronični ovisnik: Nicholson je uzimao LSD, 'travu', kokain...
5

U biografiji 'Nicholson' Marc Eliot piše da je glumac uzimao svaku drogu koja mu je došla pod ruku. Kad je prvi put uzeo LSD mislio je da je vidio Boga. Svidjelo mu se

VIDEO

Da je jedan od najvećih zavodnika i ženskaroša na svijetu, odavno je poznata stvar. Svojevremeno se pohvalio da ima dokaze da je spavao s više od 5000 žena tijekom cijelog života. Kako kruže priče da je ženama neodoljiv, kruže i priče da holivudski 'zločesti dečko' jako voli kokain. 

Šuška se da je Jack Nicholson (76) bio na operaciji nosa i da su mu ugradili septum od zlata jer je njegov propao od previše šmrkanja kokaina. Marc Eliot napisao je biografiju 'Nicholson' u kojoj tvrdi da glumac nije uzimao samo 'koku', već sve što mu je došlo pod ruku.

Vidio Boga kad je prvi put uzeo LSD

Početkom 1960-ih počeo je eksperimentirati s LSD-om i to mu se jako svidjelo. U priču su ubrzo došli marihuana i kokain. Bio je kronični ovisnik, piše Eliot. Dodaje da je Jack, prvi put kad je uzeo LSD, bio uvjeren da je vidio Boga. 

Scenarij filma 'The Trip' Nicholson je navodno napisao 'na tripu', a isto je bilo i s filmom 'Head'. Na sastanak s investitorima za film 'Easy Rider' došao je 'napušen' i još je tijekom sastanka pušio 'joint'.

- Bilo mi je lakše pisati scenarije kad sam bio napušen. Lakše se mentalno zabaviti kad imaš poticaj - rekao je jednom prilikom Jack. Susan Anspach kaže da je Jack šmrkao kokain kako bi bolje odglumio emotivnu scenu u filmu 'Five Easy Pieces' u kojoj je ona plakala.

Čovjeka ne uništava samo droga, ima i drugih stvari

Volim se napušiti, pušim marihuanu recimo četiri dana u tjednu. Prošle sam godine uzeo meskalin dok sam bio s prijateljima na raftingu i bilo mi je super. Nisam halucinirao, samo sam uživao u suncu, rekao je Jack u intervjuu za People 1980. godine. Dodao je kako o drogi voli iskreno pričati jer ne vidi ništa loše u povremenom korištenju. 

- Da, istina je, droge mogu uništiti čovjeka, ali nitko ne napominje da uništavaju i druge stvari koje su navodno dobre - rekao je glumac.

U intervjuu za Daily Mail 2011. rekao je kako još nije spreman umrijeti te da mu je grozno kad vidi da svaki mjesec ostane bez jednog prijatelja. 

- Pa tko, dovraga, želi vidjeti Boga i famoznu bijelu svjetlost?! Ja sigurno još nisam spreman za to - rekao je. 

Jack Nicholson ide u mirovinu: Godine su tu, gubi pamćenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga