Show

Komentari 22

'Kroz košulju si je zabio špricu s drogom kad smo se susreli'

'Kroz košulju si je zabio špricu s drogom kad smo se susreli'

Bivša supruga Ronnieja Wooda opisala je u svojoj knjizi 'It's Only Rock'N'Roll: 30 Years Married To A Rolling Stone' dane koje je provela drogirajući se s rokerom

Bivša supruga Ronnieja Wooda (65) u svojim je memoarima progovorila o vremenu provedenom s Rolling Stonesima. Jo Wood, koja se od rokera rastala 2009. godine, opisala je svoj prvi susret s rokerom. Netom prije no što joj se predstavio, Wood si je ravno kroz košulju zabio špricu s drogom. Njezina knjiga 'It's Only Rock'N'Roll: 30 Years Married To A Rolling Stone' opisuje divlji vikend u Parizu 1977. godine tijekom kojeg se drogirala u društvu dvojice rokera.

- Keith je posegnuo u svoju torbu i izvadio žlicu, bočicu tableta i upaljač. U roku od nekoliko sekundi, pomiješao je neke pilule s malo vode, skuhao ih, zatim napunio špricu i zabio si je ravno kroz svoju košulju. Zatim je pogledao u mene s blistavim osmijehom i rekao: 'Zdravo, draga moja. Čuo sam mnogo o tebi'. Sljedeća tri dana proveli smo zatvoreni u ormaru za metle u hotelskoj sobi pijući i drogirajući se, samo povremeno bi otišli do Keithova Bentleyja da bi nešto pojeli. Hrana nam nije bila prioritet, nemate mnogo apetita kada se drogirate - napisala je Jo.

Dodala je da je Keith konzumirao droge veoma redovito što je dovelo do njegova šokantna ponašanja. Jednom je prilikom tako za vrijeme večere pred njezinom majkom izvukao vrećicu kokaina za 'desert'. Knjiga Keithove bivše supruge u prodaji će se naći 21. svibnja i u njoj je i više nego očigledna gorčina koju Jo osjeća prema rokeru koji ju je ostavio 2008. godine nakon trideset godina braka zbog 21-godišnje djevojke koja je mlađa od njegove djece. Četiri godine kasnije, u prosincu prošle godine, roker je pred oltar odveo 31-godinu mlađu kazališnu producenticu Sally Humphreys (34).

Najčitaniji članci