Obavijesti

Show

Komentari 14

Ksenija iz Savršenog: 'Ovo mi je zadnji reality. Radila sam sve to zbog novaca, nisam takva cura!'

Ksenija iz Savršenog: 'Ovo mi je zadnji reality. Radila sam sve to zbog novaca, nisam takva cura!'
3

Mogu reći da sam jedina u Sloveniji koja može tvrditi da je reality zvijezda. Upoznala sam divne, ali i one manje divne ljude, a sad imam druge interese, tvrdi. Dodaje i kako je definitivno seksepilnija od Olivere Matijević iz istog showa

VIDEO

Slovenka Ksenija Kranjec (29) nedavno je stigla u vilu 'Gospodina Savršenog' gdje se bori za srce Tonija Šćulca (31), a sada je na društvenim mrežama progovorila o dosad nepoznatim detaljima iz svoga života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

- Konačno mogu napisati da sam jako dugo skrivala tko sam bila u emisiji i što smo snimali. Evo me u 'Gospodinu Savršenom' i to direktno s Maldiva. Svi ste se pitali gdje sam i zašto me nema, evo sada znate. Moram vam reći da sam bila u pet različitih reality showova, pa se u par njih 'poskliznula' i tako sam definitivno odlučila da je ovo moj posljednji reality. Bila sam mlada i željna novca - započela je Ksenija na Instagram Storyju. 

- Mogu reći da sam jedina u Sloveniji koja može tvrditi da je reality zvijezda. Moram priznati da je u svakome bilo vrlo zanimljivo. Upoznala sam divne, ali i one manje divne ljude. Stvarno lijepa iskustva u mom životu. Naravno, da nisam obrisala svoje profile vjerojatno bih dosegla 100 tisuća i više pratitelja - nastavila je Ksenija te nadodala kako je sada, ipak vrijeme za nove izazove. 

- No, kako god bilo, mislim da je vrijeme da se posvetim sebi, prijateljima te poslu koji zasad neću otkrivati. Sve je u redu, ali imam druge interese - priznala je pa nadodala da sve treba pustiti da ide svojim tokom.

- Ali kao što sam rekla polako... Treba sve pustiti da traje koliko god može - dodala je.

- Nikada prije ne bih mogla ni zamisliti da će to postati moj posao, da ću zbog sve toga moći mnogo toga stvoriti - napisala je Ksenija pa otkrila što je željela postati kad odraste.

- Kao dijete maštala sam o tome da postanem pjevačica ili model, ali postala sam nešto između i nije mi žao. Ne žalim ni za jednim showom, a ni postupkom koji sam učinila. Ni u showu, ni u privatnom životu - otkrila je pa se dotaknula svoje osobnosti.

Dodaje u idućoj objavi na Instagramu i kako je definitivno seksepilnija od Olivere Matijević iz istog showa, s kojom su je mnogi gledatelji uspoređivali.

- Ksenija ispred kamere i ona iza kamere, potpuno su različite osobe. To većina vas ni ne zna, ali znaju moji prijatelji i obitelj. Krenula sam naprijed i to sasvim opušteno - priznala je Ksenija koja je odlučila potpuno okrenuti novi list u svome životu.

Bori se za Savršenog, a Kseniju su zbog ovoga izbacili iz showa: Tukla dečka i demolirala krevet
Bori se za Savršenog, a Kseniju su zbog ovoga izbacili iz showa: Tukla dečka i demolirala krevet

Ksenija Kranjec krajem 2021. godine sudjelovala je u srpskom reality showu 'Bar', a prije toga natjecala se i u slovenskom 'Big Brotheru' (2015. godine) te srpskim 'Parovima' (2017. godine). Atraktivnu Slovenku u emisiji 'Bar' prozvali su najzgodnijom natjecateljicom, a ona je ranije govorila o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula. 

Ksenija je prvu operaciju imala u Hrvatskoj u Daruvaru, gdje je povećala grudi, piše Espreso.co.rs

- Nosila sam najmanju košaricu, a uvijek sam željela bujnije grudi - rekla je Ksenija jednom prilikom za medije u Sloveniji pa otkrila da je zahvat platila 3500 eura, odnosno, više od 26 tisuća kuna. 

Osim grudi, Ksenija je popravila zube, operirala nos, korigirala obrve, bradu, jagodice i kapke.

- Da se ne brinete koliko sam imala operacija. Puno - napisala je Ksenija prije tri godine na Facebook profilu kada se u javnosti počelo pričati o njezinim korekcijama. 

Reality zvijezda do sada je na operacije potrošila otprilike 113 tisuća kuna, točnije 15 tisuća eura. 

U srpskom realityju 'Parovi', Slovenka je ostala upamćena po vezi s natjecateljem Nikolom Lakićem, s kojim je pred kamerama vodila ljubav. Prilikom burne svađe s Ivanom, drugim partnerom, u showu je demolirala i krevet.

Ksenija se u showu 'Bar' fizički sukobila i s Majom Kovačević, sestrom Marijane Čvrljak, pobjednicom regionalnog Big Brothera koja je svojedobno u showu ljubovala s Nemešom. Maja ju je gađala lampom, nakon čega su cimerice morali razdvajati sustanari i osiguranje. Kovačević je nakon tog incidenta izbačena iz showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega