Obavijesti

Show

Komentari 2

Kubanka Ana de Armas dobila čast glumiti Bondovu djevojku

Kubanka Ana de Armas dobila čast glumiti Bondovu djevojku
1

Glumica koja nije znala riječi engleskog kada je došla u Hollywood dobila je jednu od najpoželjnijih uloga na svijetu

VIDEO

Kubanska glumica španjolskog podrijetla Ana de Armas (30) glumiti će u novom filmu o Jamesu Bondu. Navodno je riječ o posljednjem gdje će tajnog agenta i zavodnika utjeloviti Daniel Craig (51). 

Latina koja je djetinjstvo provela na divljim ulicama Havane, u državi koja ne nudi veliku perspektivu u kinematografiji, preko djeda i bake dobila je španjolsko državljanstvo te se tamo dokazala u seriji El Internado.

- Od 18 do 21 prošla sam neviđenu slavu, znam kako je to kada te svi prepoznaju po ulici i nemaš mira. Onda sam došla u Hollywood i opet bila posve anonimna, krenula s dna. Da ne govorim o tome da sam morala učiti engleski. Kad sam dobila ulogu u filmu 'Knock, Knock' nasuprot Keanu Reevesa nisam znala riječ engleskog - kaže Ana koja je najpoznatija po ulozi cyber djevojke Joi u filmu Denisa Villeneuvea (51) 'Blade Runner 2049', nastavka klasika iz 1982. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thailand 💛🌸 I’m gonna miss you! Te voy a extrañar!

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Odrasla je na komunističkom otoku na Karibima, no mjesto rođenja zamijenila je neprekidnim putovanjima, pa je njezin Instagram pun fotografija s egzotičnih destinacija, plaža i druženja sa novim prijateljima iz Hollywooda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷: @brtravers

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Novi se Bond, 25. po redu, snima u Norveškoj, na Jamajci, u Italiji te studijima u Londonu. Glumi li De Armas 'dobru' ili 'zločestu' djevojku, još se ne zna, ali je zanimljivo pitanje s obzirom da se na kraju posljednjeg nastavka tajni agent odlučio 'smiriti' uz lik kojeg glumi Francuskinja Léa Seydoux (33).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sergio”. 🎥🎬

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Ono što se zna jest da film režira, nakon što je Danny Boyle (62) dao ostavku, redatelj Cary Fukunaga (41), a da negativca glumi Rami Malek (37), Oskarom nagrađena zvijezda filma 'Bohemian Rhapsody' i serije 'I Robot'. Tu je i standardna postava, Naomie Harris (42), Ralph Fiennes (56) i Ben Whishaw (38).

- Planiram Bondu maksimalno otežati život - rekao je o svojoj ulozi Malek.

72nd British Academy Film Awards, Arrivals, Royal Albert Hall, London, UK - 10 Feb 2019

De Armas nastavlja tradiciju Bond djevojke, a neke od njezinih prethodnica su Ursula Andress (83), Eva Green (38), Jane Seymour (68), Michelle Yeoh (56), Léa Seydoux (33), Halle Berry (52), Denise Richards (48) i mnoge druge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣💛 #repost from @danibrubaker_

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Postoji i 'urbana legenda' da djevojke koje glume u Bond filmovima teško nastave karijeru ili ona naglo stagnira, što se, navodno, neće desiti kubansko-španjolskoj glumici koja kao glumačke uzore navodi Meryl Streep (69) i sunarodnjakinju Penelope Cruz (44).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐻

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

- Cijeli Blade Runner je kao tri sata poezije na ekranu, nema smisla niti prepričavati takav film, treba ga gledati kroz suze. To su projekti koje želim raditi - rekla je u intervjuu nakon premijere filma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you soon L.A! @poramarsinley - - - 📷 @focusbyrouge

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet) on

De Armas od 2011. do 2013. bila je udana za španjolskog glumca Marca Cloteta (38).

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin