Obavijesti

Show

Komentari 19

Kuća ili svemirski brod? Evo gdje će živjeti Naomi i Doronin

Kuća ili svemirski brod? Evo gdje će živjeti Naomi i Doronin
13

Manekenka je od 2008. godine u vezi s ruskim miijunašem koji nosi nadimak moskovski Donald Trump. Kako bi mu bila bliže, dao joj je izgraditi neobičnu kuću

VIDEO

Bogati dečko Naomi Campbell (42), Vladislav Doronin (46), želi manekenku što bliže sebi pa joj trenutačno u Moskvi gradi neobičnu kuću. Riječ je o kući sagrađenoj u futurističkom stilu koja izgleda poput svemirskog broda. Dizajnirao ju je poznati arhitekt Zaha Hadid, koji se brine o ekološkoj strani gradnje, čuva prirodu i sudjelovao je u gradnji brojnih poznatih građevina, poput operne kuće u Guangzhou i Olymipcs Aquatics centra u Londonu. U neobičnoj građevini veličine oko 250 metara kvadratnih nalaze se ogromne staklene ploče i ekstremno visoki stropovi dok je u podrumu spa s ruskom i turskom kupelji.

Manekenka će imati priliku uživati u vlastitoj teretani te zatvorenom bazenu koji se navodno može pretvoriti u plesni podij ukoliko par poželi organizirati zabavu za svoje goste. Na vrhu zgrade nalaze se dva velika bijela tornja visoka oko 20 metara, u kojima se navodno nalazi njihova spavaća soba. Kuća je okružena borovom šumom kako bi ljubavnici imali privatnost. Vladislav navodno planira da nakon vjenčanja počnu živjeti u novoj kući.  Zbog bogatstva i mnogobrojnih ljepotica s kojima je hodao, Doronin ima nadimak 'moskovski Donald Trump'.

Ovo nije prvi put da je Naomi bogati dečko izgradio kuću. Prošle godine, kupio joj je kuću za odmor u Turskoj koja više nalikuje dvorcu. Nalazi se na jednom od turskih otoka i u njoj se nalazi čak 25 soba.

Ruski milijarder s britanskim supermodelom hoda od 2008. godine. Upoznali su se na filmskom festivalu u Cannesu.

Bogataš je tada bio 25 godina u braku s Ekatarinom Doronin s kojom ima kći Katiu (16). Vladislavova supruga javno je Naomi prozvala razaračicom brakova. 

- Naomina veza s Vladislavom je smiješna. On je još oženjen, a ona se gadno vara ako misli da može oteti mog muža - rekla je tada Ekaterina i zaključila da od njezina bogatog supruga samo želi izvući što više novca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...