Obavijesti

Show

Komentari 9

Kuhačom do spoja s djevojkom: Show 'Ljubav ide kroz želudac'

Kuhačom do spoja s djevojkom: Show 'Ljubav ide kroz želudac'
2

Tri kuhara moraju biti kreativna i samo s pet namirnica napraviti jelo. Onaj koji napravi najbolje osvaja izlazak s djevojkom

VIDEO

Hrvoje Livaja (23) iz Sinja, Marko Raić (32) i Dubravko Miličić (38) iz Zagreba su amaterski kuhari te su pristali na ludi gastro izazov. Moraju skuhati savršen obrok kako bi osvojili spoj sa super curom!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Mi smo im dali priliku da se dokažu - u novom reality serijalu 24sata “Ljubav ide kroz želudac!”. Zadatak im je bio skuhati savršeni obrok s pet namirnica. To im je jedini alat da osvoje djevojku. Pravila su jasna - naša cura nije vidjela kandidate, nema pojma kako se zovu, koliko godina imaju, kako se odijevaju, čime se bave ili koji auto voze.

Izaći će s onim čije jelo joj se najviše svidi jer ljubav ide kroy želudac! Gore im je nego Jamieju Oliveru. Kako su se dečki snašli u izazovu i tko je stvarno kralj kuhinje, gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr. U prvoj epizodi, danas u 20.15 sati, otkrivamo tko je cura čije nepce i srce moraju osvojiti.

Muškarac koji zna s loncima mora znati i sa ženama, smatra to Katarina (33) iz Zagreba, tajanstvena zvijezda kulinarsko ljubavnog reality serijala na 24sata koji radimo u suradnji s Lidlom. Ona je slatka cura iz susjedstva koja radi dva posla, ima vremena samo za prijateljice, ali kad je o klopi riječ - zna da mora biti savršena kako bi to bio savršeni spoj. Zašto? Jer ljubav ide kroz želudac!

Pratite nove epizode svaki dan u 20.15 sati, a ako želite sudjelovati prijavite se na: ljubav@24sata.hr. Možete se prijaviti i SMS-om. 

Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS. Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina