Obavijesti

Show

Komentari 2

'Kult anonimnih alkoholičara me 22 godine sputava i tlači'

'Kult anonimnih alkoholičara me 22 godine sputava i tlači'
8

Charlie Sheen kaže da ne treba ničiju pomoć da se riješi ovisnosti jer je poseban i izliječit će se sam. Planira napisati knjigu u kojoj će otkriti što ga je dovelo do ruba

VIDEO

U istom radijskom intervjuu u kojem je izvrijeđao producenta serije 'Dva i pol muškarca' te svoje brbljave ljubavnice i, iz nepoznatog razloga, trećeg američkog predsjednika Thomasa Jeffersona, Charlie Sheen (45) okomio se i na klubove liječenih alkoholičara.

- Pune 22 godine taj kult anonimnih alkoholičara me progoni, tlači i nastoji me sputati u svemu što radim - urlao je Sheen na radiju te dodao da ima stopostotne šanse da se sam riješi ovisnosti koje mu zadaju probleme. 

- Za one kojima to nije jasno, ja sam poseban. Jedino o čemu samo momentalno ovisan je pobjeda - rekao je Charlie.

Bit će vraga...

Snimanje 'Dva i pol muškarca' prekinuto je do kraja sezone, no Sheen producentima poručuje da neće samo tako donijeti takvu odluku i najavljuje im borbu.

- Na radiju sam izrazio svoje mišljenje, a štiti me prvi amandman i, da citiram Eminema, cijela vojska koja maršira kako joj ja naredim - kaže Sheen kojeg je razljutilo što neće dobiti novac od producenata. 

Zna da producentima smeta što baš ne dolazi na posao redovito i 'ne zarađuje im milijarde', no obećao je da će već slijedeći utorak doći na posao iako se serija neće snimati.  

U emisiju se javio s Bahama gdje trenutačno uživa s porno glumicom Bree Olson (24) i dadiljom Natalie Kenly (24). S njima je samo jedan dan bila i Charlijeva  bivša supruga Brooke Mueller (33). Zabava s 'veselim trojcem' bila je ipak malo prežestoka za nju pa se vratila kući.

Smislio novi način zarade

Kako neće dobivati honorar za seriju, Sheen je odlučio napisati knjigu o tome što se sve točno događalo dok su snimali 'Dva i pol muškarca'. Želi objasniti što ga je dovelo do ruba i zašto je izvrijeđao producenta. Kako bi objavio knjigu traži barem 55 milijuna kuna jer, kaže, ono što planira otkriti nije mala stvar. Naslov knjige trebao bi biti 'When the Laughter Stopped' što u prijevodu s engleskog znači kad je prestao smijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci