Obavijesti

Show

Komentari 22

Kumovi, Leteći Odred i Željko Bebek u sjajnoj novoj pjesmi

Kumovi, Leteći Odred i Željko Bebek u sjajnoj novoj pjesmi
1

Tri različite interpretacije, Kumovi, Denis iz Letećeg odreda i Bebek pjesmu "Čini mi se brate" čine posebno zanimljivom i radiofoničnom za široku populaciju

VIDEO

Tri generacije glazbenika, Kumovi, Leteći odred i Željko Bebek okupili su se na jedinstvenom projektu i potencijalno novom, velikom radijskom hitu - pjesmi 'Čini mi se brate' koja je nastala u radionici tekstopisca Faye i autora glazbe Denisa Dumančića. Melodična pjesma puna emocija tipična je muška stvar u kojoj se tri prijatelja žale jedan drugome o tome kako su ostavljeni i s time se jednostavno ne mogu pomiriti. 

Tri različite interpretacije, Kumovi, Denis iz Letećeg odreda i Bebek ovu pjesmu čine posebno zanimljivom i radiofoničnom za široku populaciju. Nakon snimanja pjesme u studiju, izvođači su se uputili i u Alfa film studio i snimili spot u produkciji firme Music2picture. 

Dok je Željko Bebek na glazbenoj sceni prisutan već punih 50 godina, a Leteći odred je prošle godine proslavio dva desetljeća djelovanja, Kumovi su u očima javnosti relativno novi bend. Nekadašnji XLarge prošle je godine za Croatia Records objavio debitantski album 'Najbolje tek dolazi' s kojeg su skinute pjesme i snimljeni spotovi za 'Najbolje tek dolazi', 'Da mi život da', 'Istina' i 'Pobjednik ili gubitnik'. 

Denis Dumančić i njegov Leteći odred 2012. potpisali su za Croatia Records i objavili velike hitove 'Možeš ti sve što hoćeš', 'Svaki dan je s tobom poseban' i 'Ljubavi' s kojima su se popeli na vrhove top lista najemitiranijih singlova na radio postajama, a s pjesmom 'Dao sam ti dušu' nastupili su na CMC festivalu u Vodicama 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski