Show

Komentari 5

Kyle MacLachlan opet će biti detektiv u seriji 'Twin Peaks'

Kyle MacLachlan opet će biti detektiv u seriji 'Twin Peaks'

Tvorac serije David Lynch i glumac najavili su njegov povratak u seriju čiji bi se nastavci trebali početi prikazivati 2016.. Kyle je uzbuđen zbog nastavka snimanja

Kyle MacLachlan (55) ponovo će utjeloviti lik detektiva Dalea Coopera koji istražuje ubojstvo tinejdžerice Laure Palmer u kultnoj seriji 'Twin Peaks' koja će iduće godine dobiti svoj nastavak. Objavio je to na svom profilu na Twitteru tvorac serije David Lynch (68). Svoj povratak najavio je i sam glumac.

- Uzbuđen sam što ću se vratiti u čudan i divan svijet Twin Peaksa. Nek je šuma s vama - kazao je McLahlan. Prošlo je već 25 godina od kad je prikazana posljednja epizoda druge sezone. To je značajno jer je na završetku druge sezone Laurin duh šapnuo agentu Daleu: 'Vidimo se ponovno za 25 godina'. Obožavatelji su uzbuđeni jer bi napokon mogli saznati što se dogodilo Lauri.

Serija 'Twin Peaks' je dobila kultni status, a ukinuta je 1991. nakon dvije sezone unatoč tome što je osvojila tri Zlatna globusa, dva Emmyja i Grammy. Godinu kasnije snimljen je i film 'Twin Peaks: Fire Walk With Me' koji se bavio posljednim tjednom Laurina života.

Lynch je još prije dvije godine najavio da razmišlja o ponovnom snimanju serije, a sada nije htio otkriti o čemu će se raditi u novim epizodama.

Najčitaniji članci