Show

Komentari 5

Kylie Jenner opet skočila svojim privatnim avionom na kratki izlet: 'Idem si pogledati šminku'

Kylie Jenner opet skočila svojim privatnim avionom na kratki izlet: 'Idem si pogledati šminku'

Svojim obožavateljima rekla je da planirala provesti samo jedan dan u talijanskom gradu kako bi provjerila svoje najnovije tvornice šminke za svoj najprodavaniji brend

Zvijezda reality serije 'Kardashians' Kylie Jenner (24) ponovno je uočena u svom privatnom zrakoplovu vrijednom 527 milijuna kuna nakon što je proglašena 'klimatskim zločincem' jer je prošli mjesec letjela 12 minuta za put od 41 kilometar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč kritikama javnosti nastavila je odlaziti na kratka putovanja golemim mlažnjakom, a Milano je bilo njezino posljednje odredište, piše Mirror.

Uočena je kako privatnim zrakoplovom stiže u zračnu luku Milan u Italiji 1. kolovoza, a vratila se svojim luksuznim avionom manje od 24 sata kasnije, 2. kolovoza. Pokušavala je zaštititi svoje lice od kamera dok je ulazila u svoj luksuzni avion.

Kylie se javila na svom TikTok računu kako bi rekla svojim obožavateljima da je planirala provesti samo jedan dan u talijanskom gradu kako bi provjerila svoje najnovije tvornice šminke za svoj najprodavaniji brend, Kylie Cosmetics.

Naime, njen let u Milano uslijedio je samo nekoliko tjedana nakon što su je obožavatelji osudili zbog 12-minutnog leta do Palm Springsa.

Kylie je bila na 17-minutnom letu svojim privatnim zrakoplovom za putovanje od 41 kilometar koje bi trajalo 39 minuta automobilom. Čak se vozila 30 minuta u suprotnom smjeru do zračne luke Van Nuys samo da bi se ukrcala na svoj zrakoplov. Svojim mlažnjakom letjela je čak dva puta, prvo 13. srpnja, a zatim ponovno 15. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’