Show

Komentari 5

Kylie Jenner se skinula u badić i 'zapalila' internet, fanovi ljuti: 'U Palestini umiru, probudi se...'

Kylie Jenner se skinula u badić i 'zapalila' internet, fanovi ljuti: 'U Palestini umiru, probudi se...'

Ti si poslovna žena i imaš ogromnu platformu s koje možeš djelovati  i još veće resurse. Možeš li barem reći nešto o Palestini? Imati toliko ljudskosti, napisala joj je pratiteljica

Kylie Jenner (23) na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira na jahti. Objava je u samo 14 sati skupila gotovo 10 milijuna lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No ispod fotografija su se, uz komplimente na račun izgleda i kostima, zaredali i komentari kojima se zvijezda vjerojatno nije nadala. 
Pratitelji su je, naime, odlučili podsjetiti na zbivanja u Palestini. 

- 'Moli za Palestinu', 'Ljudi umiru', 'Bella Hadid je tvoja prijateljica, pogledaj što ona radi, a ti se slikaš' - pisali su joj pratitelji podsjetivši je na američku manekenku koja je prosvjedovala noseći palestinsku maramu. 

Bilo je i onih koji su bili nešto blaži. 

- Imaš prijatelje iz Palestine. Ovo su krasne fotografije i drago mi je da uživaš. No ti si poslovna žena i imaš ogromnu platformu s koje možeš djelovati  i još veće resurse. Možeš li barem reći nešto o Palestini? Imati toliko ljudskosti? - napisala joj je pratiteljica. 

Podsjetimo, Kylie najmlađa milijarderka na svijetu, a prošle godine u Dubaiju se družila s palestinskim modelom Fai Khadrom (29). 

 

Najčitaniji članci