Show

Komentari 1

Kylie Jenner otkrila trbuh nakon poroda i oduševila žene: 'Ovo trebamo! Napokon bez obrade'

Kylie Jenner otkrila trbuh nakon poroda i oduševila žene: 'Ovo trebamo! Napokon bez obrade'

Kylie je priznala da se ovog puta sa svime što donosi porod nosi teže nego prvi put te da joj je ovo i mentalno i fizički izazovno vrijeme. Svoju platformu odlučila je iskoristiti u pozitivne svrhe, a mnogi su to prepoznali

Kylie Jenner (24) na svom Instagramu uvijek objavljuje savršene fotografije koje prolaze kroz Photoshop prije svake objave kako bi ona na svakoj izgledala besprijekorno. Prije nešto više od mjesec dana rodila je drugo dijete, a sada je pokazala i kako njen trbuh izgleda nakon poroda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnoge žene oduševljene su njenim potezom jer je napokon pokazala stvarno stanje ženinog tijela nakon poroda. Na fotografiji njen sin drži stopala na njenom trbuhu koji izgleda normalno, kao i trbuh svake novopečene majke.

- Kao majka, zaista cijenim sirovost ove fotografije. Rastegnuta koža, trbuh nakon porođaja i malo više kilograma. Sve mi se sviđa - napisala je jedna majka na Redditu.

- Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom bazom pratitelja - napisala je druga.

- Drago mi je da je ovo objavila. Ovo je normaliziranje ženskih tijela - dodala je treća.

Kylie je priznala da se ovog puta sa svime nosi teže nego prvi put te da joj je ovo i mentalno i fizički izazovno vrijeme.

- Teško je. U redu je ne biti u redu. Kad sam shvatila da na sebe stavljam preveliki pritisak, podsjetila sam se da sam čovjek i da imam predivnog, zdravog dječaka. Moramo se prestati prisiljavati na ti da se vratimo što prije nakon porođaja - ispričala je Kylie.