Obavijesti

Show

Komentari 0

L. Kravitz: Zbog Walkman mobitela bliži sam publici

L. Kravitz: Zbog Walkman mobitela bliži sam publici
3

Sony Ericsson predstavio je u Rijeci modele iz Walkman linije mobilnih telefona, a posjetitelji su mogli isprobati i pogledati sve aktualne modele

VIDEO

Sony Ericsson je na cjelodnevnom događanju pod voditeljskom palicom Marija Mlinarića u Rijeci predstavio sve aktualne modele iz Walkman linije glazbenih mobilnih telefona. Okupilo se mnoštvo posjetitelja koji su imali priliku sudjelovati u brojnim zabavnim natjecanjima uz glazbenu kulisu koja je dopirala iz Walkman mobilnih telefona. Svi posjetitelji mogli su isprobati najnovije Walkman modele, uživati u nastupu breakdancera te se okušati u oslikavanju majica, kreirajući na njima svoj osobni doživljaj glazbe. Za one željne dodatnog glazbenog znanja, organizirane su dvije DJ radionice pod vodstvom Astralis ekipe DJ-a.
Na Astralis WDJ radionici pod vodstvom iskusnih Astralis DJ-a Go Cuta i Ludviga sudionici su imali priliku savladati osnove DJ miksanja i isprobati najnoviju DJ tehnologiju.
Nakon zagrebačkog, osječkog i riječkog predstavljanja Walkman telefona, uslijedit će i glazbeni tulum u Splitu 12. srpnja. Sva ta glazbena događanja svojevrstan su uvod u najatraktivniji ljetni glazbeni događaj – koncert Lennyja Kravitza u Zadru 6. kolovoza u sklopu svjetske turneje Love Revolution Tour 2008.
Govoreći o svojoj aktualnoj europskoj turneji Lenny Kravitz, dobitnik nagrade Grammy, govorio je kako promjenjivo lice glazbene industrije omogućava da njegova glazba dođe do njegovih obožavatelja brže nego ikada prije:
- Sada imam mogućnost da večeras napišem pjesmu, odem i snimim je te da do sutra ujutro bude dostupna ljudima širom svijeta na njihovim mobilnim telefonima i to je odlična stvar. Mislim da je to jako zanimljivo jer je prije toliko toga stajalo između mene i osobe koja sluša moju glazbu - kaže Lenny.
Sony Ericsson se udružio s Lennyjem Kravitzom da bi ponudio korisnicima jedinstveno multimedijsko glazbeno iskustvo.
W890i Walkman® telefon je stigao na hrvatsko tržište u travnju 2008. Odlikuje se super tankim, elegantnim dizajnom te nudi prostor za pohranu do 2 GB glazbe, što vam omogućava da na njega pohranite do 1800 pjesama. Novo ograničeno izdanje W890i kreirano je kako bi obilježilo partnerstvo između Lennyja i Sony Ericsson Walkmana®, a sadrži Lenny Kravitz masku telefona, melodije zvona i njegove najnovije hitove u telefonu.
Lenny je rekao kako ga veseli partnerstvo sa Sony Ericssonom, objašnjavajući da je to pokazatelj smjera u kojem će se nastaviti razvijati glazbena industrija:
- Uskoro više neće biti izdavačkih ugovora kakve poznajemo, već će se sve temeljiti na tome tko može prenijeti sadržaj što široj publici, a očito je da su Sony Ericsson Walkman® telefoni odličan medij za to - tvrdi poznati pjevač. Lenny je naglasio kako promjenjivi način na koji konzumiramo glazbu nije promjenio način na koji je on stvara:
- Jako mi se sviđa način na koji snimam svoje albume. Koristim dosta starije i analogne opreme. To je zvuk koji mi se sviđa. Ali put kojim dolazi do publike… telefonima, računalima. Ljudi su govorili ‘Što će nam ploče? ’ kada su se pojavile kazete, a zatim CD. No glazbena industrija se jednostavno nastavlja razvijati - zaključio je Lenny dodajući da u budućnosti predviđa izdavanje singla koji je dostupan jedino na mobilnom telefonu.
Svjetski priznata i cijenjena rock mega zvijezda trenutačno ima koncerte širom Europe, što je dio dvogodišnje svjetske turneje kojom obilježava izlazak novog albuma It Is Time for a Love Revolution.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu