Obavijesti

Show

Komentari 8

Lacija progone 65-godišnje pjevačice u vjenčanicama

Lacija progone 65-godišnje pjevačice u vjenčanicama
3

Na ovogodišnjem Eurosongu glavni je šarmer naš reper i DJ 75 Cents. Opsjedaju ga prateći vokali predstavnika BiH. Finale je pod jakim osiguranjem

VIDEO

Našli smo Laciju cure. To su Lakini novi prateći vokali. Dvije ženske od 65 godina u vjenčanicama. Mislim da su vidjele Lacija na televiziji pa su zato došle i natjeravaju ga. Baš su si pravi par, rekao je Hadži nakon generalne probe za finale Eurosonga.
Na kladionicama su bili favoriti Rumunji, Britanci, Albanci, Njemci i Armenci. Hadži nije mogao prognozirati hoće li Kraljevi ulice ući u prvih pet koji dogodine izravno ulaze u finale. Ni jednoga konkurenta nije želio izdvojiti kao posebno opasnog.
Otkako je počeo Eurosong, Beograd je pod jakim mjerama osiguranja. Vlasti su dovele policajce iz cijele Srbije. Mnoštvo ih je u civilu, a skupine uniformiranih policajaca stajale su na svakoj frekventnijoj točki u gradu.
Organizatori se boje napada na brojne homoseksualce, koji su u grad došli gledati svoju omiljenu manifestaciju.
- Što se može. Za Beograd se u turističkom vodiču homoseksualcima savjetuje da svoje sklonosti ne pokazuju na ulici - rekla je Marija Nemčić.
Skupina navijača u središtu Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici, glasno je protestirala protiv homoseksualaca, a grupa lokalnih huligana napala je dvojicu poljskih eurovizijskih fanova, koji su potom sa lakšim tjelesnim ozljedama završili u bolnici.



GAULTIER JE OBOŽAVATELJ EUROSONGA OD DJETINJSTVA
Volim Eurovoziju! Fan sam otkad sam bio beba, točnije od osnovne škole, uzbuđeno je uzvikivao Jean Paul Gaultier, koji je u Beograd stigao da komentira Eurosong za francusku televiziju.
- Dobar dan 'to everybody’. Žene s područja bivše Jugoslavije su jako lijepe. A i muškarci - rekao je na 'pressici' modni kreator. Najbolje i najgore odjevene nije izabrao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane