Obavijesti

Show

Komentari 0

Lady Gaga, Billie Eilish i Bruce Springsteen nastupaju online

Lady Gaga, Billie Eilish i Bruce Springsteen nastupaju online
1

Lady GaGa je rekla kako su od donacija prikupili oko 35 milijuna dolara, a publika diljem svijeta u subotu će imati prilike pratiti uživo 'One World: Together at home', event na kojem će nastupiti najveće glazbene zvijezde

VIDEO

Svijet je stao, a glazbenih koncerata možemo se samo prisjećati. Barem onih uobičajenih, no Lady GaGa priprema koncert koji bi po svim predviđanjima trebao biti najgledaniji online uživo nastup u kratkoj povijesti ove discipline. Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice event je nazvala 'One World: Together at home', a okupila je nekolicinu velikih glazbenih zvijezda koje će s njom zapjevati i prikupljati pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:29

Cijelo događanje organizirano je u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i organizacijom Global Citizen, a Lady Gaga i društvo iz svojih bi domova i studija trebali nastupiti u subotu, 18. travnja. Mnogi od njih upravo tada su trebali imati svoje koncerte pa je ovo i svojevrsna utješna nagrada za obožavatelje.

2019 iHeart Radio Music Festival Day 2 - Las Vegas

Nastupit će Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Chris Martin, Eddie Vedder, Elton John, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder i mnogi drugi, a prijenos bi trebali voditi Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert.

Lady GaGa je u nedavnoj najavi događanja rekla kako su od donacija prikupili oko 35 milijuna dolara, a publika diljem svijeta ovu neuobičajenu glazbenu svečanost uživo će moći pratiti na Facebooku, Instagramu, YouTubeu i mnogim drugim platformama.

U srijedu, 15. travnja, svoj online koncert odsvirat će i Bruce Springsteen, koji je večeras trebao nastupiti u rodnom New Jerseyju. Neuništivi Boss i njegov vjerni prateći E Street Band i 2020. godinu trebali su provesti na svjetskoj turneji no s obzirom na aktualnu pandemiju virusa izvjesno je da će slavni roker morati prisilno predahnuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin