Show

Komentari 0

Lady Gaga hvali Taylor Swift: 'Stvarno je hrabro što si odlučila govoriti o poremećaju prehrane'

Lady Gaga hvali Taylor Swift: 'Stvarno je hrabro što si odlučila govoriti o poremećaju prehrane'

Taylor Swift progovorila je o poremećaju kojeg je imala u tinejdžerskim danima, a Lady Gaga je prokomentirala kako je hrabra

Kantautorica Lady Gaga (36) se oduševila nakon što je pogledala isječak dokumentarca 'Miss Americana' u kojem je Taylor Swift (33) iskreno progovorila o borbi s poremećajem prehrane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video se počeo širiti na društvenim mrežama, a Taylor u njemu govori kako je postepeno razvila poremećaj prehrane dok je bila tinejdžerica.

- Puno sam sretnija. Nije me briga ako netko kaže da sam se udebljala, to je samo nešto što mi čini život boljim - rekla je Taylor.

2022 American Music Awards - Pressroom

Otkrila je i da u jednom periodu života nije jela i puno je vježbala kako bi održala liniju. Kasnije je odustala od toga i shvatila da nema smisla.

- Uvijek postoji neki standard ljepote koji ne ispunjavate. Ako ste dovoljno mršavi, onda nemate stražnjicu, ali ako niste, onda vam trbuh nije dovoljno ravan. Sve je to jeb*** nemoguće - rekla je Swift.

Bafta Film Awards Red Carpet 2022

Lady Gaga je na to komentirala da je Taylor jako hrabra.

- Stvarno je hrabro sve što si rekla - rekla je.

Na konferenciji 'It's Out Turn', Lady Gaga je podijelila priču da boluje od poremećaja prehrane. Tijekom srednje škole je stalno povraćala, bilo joj je teško, a kilaža joj je bila borba. Poručila je svim djevojkama da prestanu s dijetama.

'House of Gucci' film premiere, New York, USA - 16 Nov 2021

Najčitaniji članci