Obavijesti

Show

Komentari 10

Lady GaGa: Nikad nisam bila s dečkom koji me uistinu cijenio

Lady GaGa: Nikad nisam bila s dečkom koji me uistinu cijenio
4

Svaki put na početku veze sve dobro krene, a na kraju je muškarac s kojim je u vezi zamrzi. Smatra da je razlog tome to što je ona uvijek kreativnija osoba u vezi

VIDEO

Jednostavno sam nesposobna spoznati kakav je to osjećaj kad je žena sretna s muškarcem, rekla je u intervjuu za Vanity Fair Lady GaGa (25).

Pjevačica kaže da se u ni jednoj vezi dosad nije osjećala cijenjeno i obožavano. Kaže da svaki put ispočetka sve dobro krene, a na kraju je muškarac s kojim je u vezi zamrzi.

- Doživjela sam čak i da me tip zaprosi nakon prekida. Moj odgovor u tim situacijama je: 'Ne, šupč... je....!' - kaže pjevačica te dodaje da si i sama može kupiti prsten i da joj za to uopće ne treba muškarac.

'Tko ima veći ku...'

Lady GaGa obožava šoubiznis, kaže da joj je život pod povećalom medija potreban kao zrak koji diše. Kad bi morala birati između posla i dečka uvijek bi izabrala posao. Vjeruje da je problem u tome što se uvijek 'spetlja' s nekim kreativnim i tada je problem što je ona ipak kreativnija u vezi.

- Na kraju se sve svede na to da se natječemo tko u vezi ima veći ku.... Dečke ne plaši moje ogromno bogatstvo, već moj mozak - kaže pjevačica.

Vjeruje da postoji velika mogućnost da ostari i umre sama, no to će smireno podnijeti jer je više od svega usrećuje kad vidi veselu publiku dok na pozornici izvodi svoj show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu