Obavijesti

Show

Komentari 9

Lady GaGa odjenula pitonovu kožu sa Swarovski kristalima

Lady GaGa odjenula pitonovu kožu sa Swarovski kristalima
4

Iza ove originalne kreacije stoji londonski dvojac Fyodor Golan koji će se predstaviti hrvatskoj javnosti na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Ušiveno je preko tisuću kristala

VIDEO

Lady Gaga (25) ostavila je gledatelje Graham Norton Show-a televizijske kuće NBC bez daha kada je izvela svoj superhit Judas u koži od pitona ukrašenoj Swarovski kristalima. Iza ove originalne kreacije stoji londonski dvojac Fyodor Golan koji će se predstaviti hrvatskoj javnosti na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Preko tisuću crnih Swarowski kristala ušiveno je na pitonovu kožu, što daje privid treperenja na stageu. 

Fyodor Podgorny and Golan Frydman, londonski modni dvojac u sebi ima ruskih, latvijskih, izraelskih i marokanskih korijena. Nakon što su ispekli zanat u studijima Alexandra McQueena, Raf Simmonsa, Richarda Nichola i Dries von Notena, 2010. godine lansirali su svoj brand Fyodor Golan.  Ovaj dvojac karakterizira inspiriranje umjetnošću te kreacije od različitih vrsta kože upotpunjeni sa preciznim ručnim detaljima i atipičnim načinom tkanja.

S ozbirom da obje strane vole neobično i umjetničko, bilo je pitanje vremena kada će se ova dva velika imena spojiti kroz zajedničku suradnju. 

- Bili smo vrlo uzbuđeni kada smo doznali da ćemo raditi sa njom. Ona je tako inspirativna osoba, dijelimo iste vizije i bilo nam je lako sporazumijeti se. Naše kreacije namjenjene su ženama koje su odabrane da budu božice, da budu štovane. One su predvodnice nove religije. A Lady Gaga se savršeno uklapa u ovaj opis - komentirao je Fyodor suradnju.

Odjevne predmete iz posljednje kolekcije  'Paganska poezija' kao i odjeću iz prethodnih kolekcija Fyodor Golan će prodavati u sklopu DFWZ-a u korneru Britanske ambasade - British Fashion Shopu  od 19. – 21. svibnja u Hypo Centru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...