Obavijesti

Show

Komentari 53

Lady GaGa na sceni simulirala seks i plesača primila za penis

Lady GaGa na sceni simulirala seks i plesača primila za penis
5

Pjevačica obožavatelje zove malim čudovištima i tepa im jer smatra da bi bez njih bila bezvrijedna. Njeni zagriženi fanovi na početku koncerta od sreće su plakali

VIDEO

 Ne morate biti lijepi da bi bili uspješni, samo trebate vjerovati u sebe, poručila je Lady GaGa (24) u petak na koncertu u zagrebačkoj Areni. Pjevačica se nakon toga s jednom rukom na srcu, a drugom u zraku zaklela na vječnu vjernost hrvatskim obožavateljima. Lady GaGa cijelo vrijeme se obraćala fanovima, koje naziva “mala čudovišta”, a oni u prvim redovima su i zaplakali.

- Znam što znači biti odbačen jer si drugačiji. Kao djevojčici su mi se školske kolegice rugale, a i godinama sam bezuspješno pokušavala snimiti album. Svi su me gledali kao šašavu klinku i nitko nije želio raditi sa mnom - kazala je Lady GaGa.

Kontroverzna pjevačica, koja je pjevala pred 12.000 ljudi na pozornici je simulirala seks i masturbaciju s plesačima. Jednog od njih je besramno uhvatila za penis. Dvosatni nastup otvorila je pjesmom “Dance in the Dark”. Hit “Speechless” odsvirala je na gorućem klaviru. Pjevačica nije svirala rukama nego nogama, na kojima je imala štikle. Koncert je završila pjesmom “Bad Romance”.

Udebljala se jer 'tamani' hamburgere

Ne jedem kruh, a nedjeljom pojedem samo malo tjestenine, rekla je lani Lady GaGa, koja je tada drastično smršavjela kako bi stala u uske kostime. Njezin bivši menadžer, David Ciemny tvrdio je kako pjevačica ima običaj prežderavati se hamburgerima, a onda se danima izgladnjivati. 

- Ta žena nema granicu, ili jede previše ili premalo - kaže  David. 

Dodaje kako danima nije jela, a onda bi se zbog iscprljenosti rušila na pozornici. Samo šest mjeseci poslije pjevačica je na zagrebačkom koncertu pokazala kako više nije na strogoj dijeti. Masne naslage oko struka prelijevale su se preko uskih gaćica, a otkrila je i mlohavu guzu. Ipak pjevačica je za razliku od lani, kad se rušila na koncertima, ovaj odradila skačući puna dva sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti