Obavijesti

Show

Komentari 75

'Lakše mi je imati seks nego dogovarati curama druženja...'

'Lakše mi je imati seks nego dogovarati curama druženja...'
8

Nakon što je snimka postala viralna, starleta se našla na meti brojnih hejtera koji su komentirali kako loše utječe na mlade djevojke koje ju prate na društvenim mrežama

VIDEO

Srpsku starletu Tijanu Maksimović (28), poznatiju kao Tijana Ajfon, u noći sa srijede na četvrtak uhitila je policija kod Bijeljine, saznaje Blic.rs. Optužili su je za podvođenje i organiziranje prostitucije.

POGLEDAJTE VIDEO: Tijana Ajfon uhićenja zbog podvođenja

Pokretanje videa...

01:13

Starleta je godinama unazad, navodno, upletena u organiziranu prostituciju, a srpski mediji pišu kako je u Beogradu poznata i kao svodnica. 

Prije tri godine, tabloid 'Svet' došao je do audio snimke na kojoj Tijana priča o seksu i organiziranju djevojaka za 'druženje'. Nakon što je snimka postala viralna, starleta se našla na meti brojnih hejtera koji su komentirali kako loše utječe na mlade djevojke koje ju prate na društvenim mrežama. 

- Brate, jeb*la sam se večeras tri puta. Ne mogu više, brate. Puna mi je torba kondoma. Lakše mi je imati seks sat vremena nego dogovoriti 'ribe' za druženje. Koju god sam zvala, rekla mi je: 'Mogu kasnije' - pričala je Tijana 2017. 

Podsjetimo, Tijana je, kako navode srpski mediji, ilegalno pokušala prijeći granicu preko rijeke Drine u čamcu s još tri djevojke. Kako saznaju srpski mediji, uhićeno je na desetke ljudi skupa s Tijanom. Osim prostitucije, terete ih i za zloupotrebu droga i korištenje oružja. U objektu u koji je upala Policijska uprava Bijeljina zatečeno je 26 muškaraca i devet djevojaka. 

- U pretresu im je oduzet kokain, oružje i 75.000 kuna - rekli su iz policije za srpske medije. Zasad nije javno poznat identitet osoba s kojima je uhićena i Tijana, ali se zna da ih je većina iz Bosne i Hercegovine, jedna osoba je iz Slovenija te jedna iz Srbije.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...