Obavijesti

Show

Komentari 12

Lana Banely: Pa mene nitko ne udara, ja nikad ne trpim udarce

Lana Banely: Pa mene nitko ne udara, ja nikad ne trpim udarce
2

Lana kaže da je Andy nije ošamario te dodaje da je prvakinja u taekwondou. Tvrdi da joj dečko nije nasilan. Bivša supruga kaže da prema njoj nije bio i agresivan

VIDEO

Više nemam snage demantirati navodne događaje. Andy me nije ošamario jer nisam tip cure koja prima udarce, uznemirano je rekla bivša prvakinja u taekwondou, Lana Banely (24). 

U utorak se proširila priča da je Andy Bara 'u zagrebačkoj leasing-kući pred više ljudi ispljuskao sportsku novinarku'. Lanu su govorkanjaj neugodno iznenadila i ljuti se jer se uz njezino ime stalno veže odnos Andyja i bivše supruge Anite Ljubić (31), s kojom ima dvoje djece. Dok je Anita bila trudna s njihovim drugim djetetom, Andy je, kako piše tjednik Extra, počeo vezu s bivšom sportašicom Lanom. Ona je već tada počela pretpostavljati da je Andy vara.

- To se tiče njihove prošlosti pa pitajte njih - uputila nas je Lana. 

Slika misteriozno nestala pa se vratila

Extra dalje navodi kako je on rastrošno živio, nosio dizajnerska odijela i vozio skupe automobile zahvaljujući Aniti, čiji je otac jako imućan i uspješan hercegovački poduzetnik. On im je kupio stan, a Andyju je otvorio sportski centar na Savici. Anitina bliska prijateljica ispričala je Extri da Lana nije prva djevojka s kojom ju je prevario. Navodno ju je varao i prije braka. Nakon što je bivša supruga doznala za nevjeru, te ga izbacila iz kuće, Aniti je iz stana nestala slika konja Mersada Berbera.

Iako je Andy viđen sa slikom, tvrdio je da o njoj ništa ne zna. Uskoro se slika opet misteriozno pojavila u Anitinoj kući. Anita Ljubić nije htjela komentirati odnos s bivšim mužem, ali rekla nam je da je bivši suprug nikada nije udario. Bivši nogometaš i nogometni menadžer nije bio dostupan za komentar.

Bivša supruga: On me nikad nije tukao

Bivša supruga Andyja Bare nedavno je otvorila ljekarnu na zagrebačkoj Trešnjevci. Djevojka odvjetnika Ljube Pavasovića Dina Štern bliska joj je prijateljica s kojom poslovno surađuje. Dina radi u tvrtki u kojoj Anita nabavlja proizvode i lijekove. Na otvaranje joj je došla i supruga Gorana Ivaniševića Tanja Dragović, s kojom često izlazi u noćne klubove. Anita tvrdi da je Andy nikad nije tukao niti je bio nasilan i agresivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti