Obavijesti

Show

Komentari 28

Lana Banely ponovno ljubi još jednog nogometaša?

Andy Bara navodno je zbog HTV-ove voditeljice ostavio suprugu i djecu. Supružnici su navodno zbog Lane završili i na policiji zbog nasilja

VIDEO

Bivši nogometaš Andy Bara (27) prije dvije godine oženio je imućnu Anitu Ljubić. Na njihovu vjenčanju okupilo se mnoštvo poznatih lica. Par je uskoro dobio prvo dijete. Bračna idila manje poznatog nogometaša trajala je sve do trenutka kada se u brak, kako tvrdi izvor blizak paru, nije umiješalo televizijsko lice, ono voditeljice Lane Banely (23).
- Nosila je drugog sina kada je počela sumnjati da je Andy vara s Lanom. Pronašla je poruke koje joj je slao dok je bila u bolnici prije poroda - otkriva izvor blizak obitelji. Prevarena supruga ove je godine zatražila rastavu. Prije toga Anita je navodno željela osobno razgovarati s HTV-ovom voditeljicom.
- Kada je saznao da ju je zvala, Andy je suprugu fizički napao - tvrde prijatelji. Kako doznajemo, i Andy i supruga završili su na policiji zbog nasilja. Veza Lane i Andyja navodno traje od listopada prošle godine. Viđali su ih zajedno, a ovih dana i u Umagu.
- Nemam komentara. Nazovite Andyja - bila je kratka Lana. Andy kaže da on sa ženom ne živi godinu dana. Samo, kaže, čeka službenu potvrdu da je njihov brak okončan.
- Lana mi je prijateljica. Ona nije razlog razvoda - kaže Andy, koji je igranje u NK Hrvatski dragovoljac zamijenio iznajmljivanjem nogometnih terena u Zagrebu.

DOBRA DJEVOJKA PALI SE NA OŽENJENE NOGOMETAŠE?
Bivša sportašica, novinarka i voditeljica Lana Banely očito voli nogometaše. Godinu dana je bila u ljubavno-poslovnoj vezi sa Silvijem Marićem. U intrevjuu je izjavila da je prvoga dečka imala sa 16 godina. Veza je trajala dvije i pol godine. Zatim je bila u kratkoj vezi s javnosti nepoznatim nogometašem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci