Obavijesti

Show

Komentari 16

Lana Jurčević o 'Šećeru': U spotu nosim magični grudnjak

Lana Jurčević o 'Šećeru': U spotu nosim magični grudnjak
1

Pjevačica je spot objavila prije nekoliko dana. Snimao se na različitim zagrebačkim lokacijama, pokazivajući nezaboravan izlazak prijateljica i Lanu u ne baš tako bajnim 'kulinarskim akcijama'

VIDEO

Talentirana mlada pjevačica Lana Jurčević (32) je prije nekoliko dana izbacila novi spot 'Šećeru' koji se snimao na različitim zagrebačkim lokacijama, pokazujući nezaboravan izlazak pet prijateljica i Lanu u svojim ne baš tako bajnim 'kulinarskim akcijama'.

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

Lana Jurčević o svojoj pjesmi "Šećeru"

Lana Jurčević je kao šećer: U spotu nosim magični grudnjak! Voditeljica: Merita Arslani

Posted by 24sata on 3. ožujka 2017

- Pjesmu sam posvetila svakom tko ima lijep osmjeh - rekla je Lana koja nije htjela mnogo otkriti o magičnom grudnjaku, već je gledateljima poručila da pogledaju spot.

U spotu se pojavljuju njezine plesačice i vizažistica, a otkrila je kako ih je na snimanju vrebala policija. Iako je u videu skoro spalila kuhinju, Lana je rekla kako ona jako voli kuhati.

- Volim eksperimentirati. Najviše mi se sviđa tajlandska kuhinja, a volim i ljuto - rekla je pjevačica i priznala da je u kuhinji neuredna.

Otkrila je kako na mobitelu provede između 7 do 10 sati dnevno. Misli da su društvene mreže korisne, a na njima objavljuje dvije fotografije dnevno. Osim toga, rekla je kako jako pazi na redoslijed objavljivanja.

- Ja sam pacijent. Sve mi mora biti savršeno i pasati jedno pored drugog - kaže Lana.

Prije ljeta želi završiti album i dogovoriti veliki koncert kojim će iznenaditi publiku. Rekla je kako će to biti nešto na što još nismo navikli.

- Ne znam kako će to izgledati - zaključila je Lana i rekla kako bi voljela napraviti spektakl kakav je imala Beyonce u Zagrebu.

Ostatak intervjua pogledajte u videu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu